Copy
Weergaveproblemen? Klik hier
Beste donateurs en vrienden,

De hele wereld is al maanden in de ban van “het virus”. Vóór corona hadden we het niet vaak over virussen. Maar nu we er zelf door bedreigd worden…

Elk jaar opnieuw duiken er virussen op in de vee-industrie. BSE, Q-koorts, MKZ, vogelgriep, varkenspest. Wat zijn de gevolgen van infectieziekten voor de dieren in de vee-industrie? In de media horen we er weinig over.

De vergeten slachtoffers van virusuitbraken

Vanwege de recente reisbeperkingen zaten wij twee maanden lang grotendeels thuis. We hebben deze tijd gebruikt om een film en webpagina te maken over de vergeten slachtoffers van virusuitbraken: de dieren.

Met deze film hopen wij ogen te openen en roepen wij op tot een meer plantaardig dieet. Hoewel wij altijd goed samenwerken met alle partijen in de vee-industrie is het geen geheim dat wat ons betreft de huidige internationale vee-industrie onhoudbaar is. Het kan en moet anders.
Ik hoop dat je de video zal bekijken en wilt delen met familie en vrienden. Het is een belangrijke boodschap. Alvast bedankt!

Wij blijven natuurlijk doorgaan met ons werk. Wij zijn waar de dieren zijn; in de stallen, op transporten en in het slachthuis. Om zoveel mogelijk lijden te verlichten.

Onze inspecteur Asalet geeft op dit moment in Turkije een training over verdoofd slachten. En ik typ dit bericht vanuit de auto, tijdens een transportcontrole.

We kunnen dit werk alleen blijven doen dankzij jullie steun. Dank je wel!
Lesley Moffat
directeur Eyes on Animals
Steun ons werk met een donatie
Facebook
Twitter
Website
Email
IBAN: NL73 TRIO 0212 3642 19
Copyright © 2020 Eyes on Animals, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.