Copy
Avaa selaimessa
Uutiset

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Takanamme on hyvin erikoinen ja monella tapaa haastava vuosi, jonka aikana meidän arkemme on muuttunut monella tavalla erilaiseksi. Ensi vuoden aikana haasteet toivottavasti helpottavat.
Standby toivottaa kuitenkin hyvää joulua ja rentouttavaa vuoden vaihteen aikaa. 
Tänä vuonna joululahjamme on lahjoitus Radiohjälpen - järjestön keräykseen, jolla rahoitetaan koronaviruksen vastaisia toimia.
Pidetään huolta toisistamme ja pysytään itse terveinä.   
 

Rindab uudeksi yhteistyökumppaniksi

Standby aloittaa yhteistyön Rindab AB:n kanssa. Yhteistyökumppaneina molemmat yritykset markkinoivat ja toimittavat toistensa tuotteita, Standbyn keskittyessä lähinnä Rindabin tarjoamiiin Vision X – työvalaisimiin ja lisävalopaneeleihin.

Molempien yritysten tuotteet edustavat korkeaa laatutasoa ja suorituskykyä. Yrityksillä on myös pitkäaikainen kokemus valaistusratkaisujen toimittamisessa erikoisajoneuvoihin. Yhteistyö avaa myös mahdollisuuksia löytää uudenlaisia ajoneuvojen valaistusratkaisuja ja sovelluksia.

Yhteistyön myötä Standby kasvattaa tuotevalikoimaansa ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempia ratkaisuja. Lisätietoa uusista tuotteista lähiaikoina Standbyn nettisivuilta.


 
Tuotteita

T4 kosketusnäyttö - optimoitu kosketuspaneelin ja painikkeiden yhdistelmä

Erikoisajoneuvojen T4 uutuuspaneelin kehitystyössä on erityisesti huomioitu vaativat käyttöolosuhteet, turvallisuus ja käytettävyys.
Neljän tuuman käyttöpaneelissa on selkeät symbolit ja se soveltuu käytettäväksi monen tyyppisissä ajoneuvoissa. Symbolit ovat vaihdettavissa käyttötarkoituksen mukaan, kun käyttöpaneeli integroidaan osaksi Standbyn asiakaskohtaisesti räätälöityä väyläohjausjärjestelmää. Uutuus kosketusnäytön näyttö on muotoiltu ja optimoitu siten, että painiketuntuma mahdollistaa toimintojen käyttämisen ilman katsekontaktia näyttöön, jolloin kuljettaja voi pitää katseensa turvallisesti tiessä.

Lue lisää täältä->

L56 valaisimen uudet versiot

L56 valaisinperhe laajenee kahdella uudella versiolla. Tarjolle tulevat versio keltaisilla ledeillä (16 lediä) sekä kaksiväriversio sini/valkoisilla ledeillä (8+8 lediä).

Uusi kaksiväriversio sininen/valkoinen mahdollistaa sekä luokan 2 tehokkaan varoitusvalon sekä työvalon samassa valaisimessa. Valaisimiin on saatavilla myös kiinnikevaihtoehtoja asennusta helpottamaan.

Lue lisää täältä ->
 

Standby käyttöpaneelit väyläohjausjärjestelmiin

Uuden T4 käyttöpaneelin julkaisun yhteydessä yhtenäistettiin Standby väyläohjausjärjestelmien käyttöpaneeleiden nimeäminen. Kosketusnäyttöpaneelit tunnistaa nyt etukirjaimesta T ja perinteiset näppäinpaneelit kirjaimesta P.

Standby käyttöpaneelit asiakaskohtaisiin väyläohjausjärjestelmiin:

T5 Kosketusnäyttö käyttöpaneeli (entinen H5 kosketusnäyttö, 5″)
T9 Kosketusnäyttö käyttöpaneeli (entinen H2 kosketusnäyttö, 9″)
P1 Painike (entinen H1 Handy Button, yhden näppäimen käyttöpaneeli)

Tutustu Standby asiakaskohtaisten järjestelmien yhteydessä käytettäviin käyttöpaneeleihin täällä.

Kaikki Standby väyläohjausjärjestelmät löydät täältä.


 

L52 magneettikiinnitteinen työvalaisin

Uusi L52 HHS magneettikiinniteinen valaisin on pienikokoinen, mutta tehokas työvalo. Valaisimen säädettävä jalusta on varustettu magneettikiinnityksellä, jolloin se voidaan helposti sijoittaa väliaikasesti ajoneuvoon ja valokeila voidaan suunnata haluttuun kohteeseen.

Lue lisää täältä


 
Muuta
 

Asiakkaiden ajoneuvoja

Volvo FE Electric sähkökuorma-auto

Volvo FE Electric sähkökuorma-auto varustettuna Standby Vega - valopaneelilla, L56 varoitusvalaisimilla sekä L98 sisävalolla.
Johtoyksikkö, Ford Transit

Johtoyksikkö varustettuna Standby CS25 väyläohjausjärjestelmällä, L52 varoitusvaloilla sekä Vega - valopaneelilla.

Lisää kuvia ajoneuvoista täällä ->

 
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2020 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi