Copy
Avaa selaimessa
Uutiset

Standby jatkaa yhteistyötään Ruotsin poliisin kanssa

Standby jatkaa toimittajana Ruotsin poliisin ja tullin ajoneuvoihin. Volvo on solminut Ruotsin poliisin kanssa sopimuksen XC60 ja V90 – mallien toimittamisesta poliisin partioautoiksi. Standby toimittaa ajoneuvoihin valaistusta, väyläohjaus- ja hälytysäänijärjestelmän sekä uusimman kehitysversion Standby ajoneuvotietokoneesta.

Toimittettava järjestelmä mahdollistaa hälytysvalojen ja hälytysäänien sekä muiden lisätoimintojen ohjauksen suoraan Volvon omalta alkuperäiseltä kosketusnäytöltä. Uusien ajoneuvojen toimitukset alkavat ensi vuonna.

Lue Volvon tiedote täältä -> 

Tuotteita

W3 valopaneeli korvaa W1 valopaneelin

Standby W3 valopaneeli on nyt saatavilla myös sinisillä linsseillä ja sen myötä W-sarjan valopaneeli mallisto on saatavilla kokonaisuudessaan W3 malleina. W3 on edelleen kehitetty versio aerodynaamisesta ja huippulaadukkaasta W1 mallista, joka siis poistuu nyt mallistosta.

W3 on ulkonäöllisesti W1 mallin kaltainen, mutta edelleen kehitetty sekä teknisesti että laadullisesti vastaamaan vaativia pohjoisia ilmasto-olosuhteita. W3 valopaneeli on saatavilla monivärisillä keskiosan moduuleilla ja on täysin räätälöitävissä käyttötarkoituksen mukaisesti.

Lue lisää W3 valopaneelista täältä-> 
 
CS25 väyläohjausjärjestelmä

Uusi CS25 on päivitetty versio suositusta Mini Blue väyläohjausjärjestelmästä.

CS25 järjestelmällä ohjataan ajoneuvon hälytyslaitteita ja valoja. Lisäämällä lisäohjausyksiköitä voidaan toimintoja laajentaa. CS25 on saatavilla 12V ja 24V versioina.

Järjestelmässä on vakiona akkujännitteenvalvonta ajoneuvon akun tyhjentymisen estämiseksi.

Lue lisää CS25 väyläohjausjärjestelmästä täältä ->

L104 valaisin

L014 valaisinkokonaisuus on tehty helpottamaan hälytysvalaisun asennusta parhaan mahdollisen näkyväisyyden takaamiseksi. Tarkasti suunnitellut kiinnikkeet sekä muokattu L52 valaisimen linssi takaavat parhaan mahdollisen näkyväisyyden joka puolelle ajoneuvon ympärillä. Samalla täytetään HT-luokan hyväksyntä vaatimukset ja L104 valaisimet ovat vaihtoehto valopaneelin asennuksen sijaan.

Lue lisää L104 valaisimesta täältä ->
 
CCS Lite väyläohjausjärjestelmä

CCS Lite on perustason väyläohjausjärjestelmä ohjaamaan ajoneuvoon asennettuja valopaneelia, työvaloja, sisävaloja sekä esimerkiksi kattotuuletinta.

Nopea ja helppo asentaa ilman releitä ja sulakkeita. Asennus helpottuu vielä merkittävämmin käytettäessä erikseen tilattavaa kaapelisarjaa.

Lue lisää CCS Lite väyläohjausjärjestelmästä täältä ->

 
Muuta
 

Kuvia asiakkaiden ajoneuvoista

Katso uusimmat kuvat Standby tuotteista asennettuna täältä >
 

 
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2020 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi