Copy
Avaa selaimessa
Uutiset

Standby tuote-esittely videot

Standbyn Youtube-kanavalta löydät tuote-esittely videoita Standby-tuotteista.

Toivottavasti myöhemmin tänä vuonna pääsemme näyttämään tuotteita paikan päälle. Sitä odotellessa, käy katsomassa mitä Glenn ja Christian kertovat W3 valopaneelista ja L56 valaisimesta. Videot tekstitetty suomeksi.  

Christian ja Glenn esittelevät L56 valaisimen
Christian ja Glenn esittelevät W3 valopaneelin
Tuotteita

Vision X työvaloja Standby valikoimassa

Standbyn kautta on nyt saatavilla laadukkaita Vision X työvalaisimia. Alkuvaiheessa Vision X tuotteista on saatavilla Blacktips ja VL-sarjan neliskanttiset ja pyöreät valaisimet eri versioina. Saatavilla on myös Solo pod työvalo.

Vision X on yhdysvaltalainen vuonna 1997 perustettu, valotuotteita ajoneuvoihin kehittävä yritys. Vision X tuotteet testataan huolella pöly- ja vesitiiveyden, tärinän- ja lämpötilankeston sekä valaistusvoimakkuuden varmistamiseksi. Näin taataan tuotteiden laadukkuus, kestävävyys sekä riittävä valovoima.

Lue lisää täältä->.

Rekisterikilven alusta varoitusvaloilla

Stealth Reg Plate on joustavasta materiaalista valmistettu rekisterikilvenalusta, joka mukautuu puskurin muotoon.

Alustan päädyissä on sivuillepäin varoitusvalot, jotka varoittavat muita tiellä liikkujia tehokkaasti esimerkiksi risteyksissä ja porttikongeista poistuttaessa.

Saatavana sinisillä tai keltaisilla varoitusvaloilla.

Katso lisää ja tekniset tiedot täältä->.

 

Asiakkaiden ajoneuvoja
Pelastusajoneuvo MB Sprinter

MB Sprinter pelastusajoneuvo varustettuna W3 moniväri valopaneelilla, CS25 väyläohjausjärjestelmällä ja L52 varoitusvalaisimilla. Varustelu Provan Oy.
Johtoyksikkö, Volvo XC60

Johtoyksikkö varustettuna Standby CS25 väyläohjausjärjestelmällä ja P1 painikeella, L52 varoitusvaloilla sekä W3 - valopaneelilla.

Lisää kuvia ajoneuvoista täällä ->
 
Muuta

Standby Suomen toimisto muuttanut

Tämän vuoden alussa Standbyn Suomen toimisto muutti uuteen toimipaikkaan. Uusi toimisto on Keravalla osoiteessa Huhtimontie 21.

Kuljetusten ympäristövaikutusten vähentäminen

Osana kestävän kehityksen ohjelmaa, Standby asetti tavoitteeksi 3,2% vähennyksen kuljetusten hiilidioksidipäästöissä vuonna 2020. Tavoite saavutettiin ja myös ylitettiin. Huolimatta pandemiatilanteesta tavoitteen saavuttaminen mahdollistettiin varastojen optimoinnilla, ennakoinnilla ja ennustettavuudella sekä kiinnittämällä huomiota kuljetusjärjestelyihin. Tavoittena on edelleen vähentää ympäristövaikutuksia sekä kuljetuksissa että muissa toiminnoissa.

 
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2021 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi