Copy
Avaa selaimessa
Uutiset

RSG Engineering Ltd liittyy Standby konserniin 

Standbyn omistajataho Argynnis Group AB on hankkinut omistukseensa Brittiläisen RSG Engineering Ltd:n, josta näin ollen tulee osa Standby Group konsernia. Yritys tunnetaan jatkossa nimellä Standby RSG ja vahvistaa näin entisestään Standbyn organisaatiota Euroopassa.

Lue lisää täältä ->

Tanskan poliisi valitsi Volvon ja Standbyn


Tanskan poliisi on valinnut uusien koira-autojensa toimittajaksi Volvon, jotka varustetaan lukuisilla Standby tuotteilla. Konsepti on vastaava, jota käytettään Ruotsin ja Norjan poliiseille toimitettavissa ajoneuvoissa. Standby toimittaa koira-autoihin ohjausjärjestelmän, ajoneuvotietokoneen sekä ääni- ja valoratkaisut, kuten esimerkiksi W3 valopaneelit.

Samalla solmittiin sopimus myös rikostutkimusajoneuvojen varustelemisesta Standby tuotteilla. Nämä ajoneuvot varustellaan Standbyn toimittamilla ääni- ja valolaitteilla sekä ohjausjärjestelmällä.

Lue lisää täältä -> 

 
Tuotteita

Center Stack Display Switch (CSDS) - Järjestelmän ohjaus Volvon näytöltä

Uusi CSDS - mahdollistaa järjestelmän ohjaamisen ajoneuvon näytöltä ilman erillistä käyttöpaneelia. Kuva tuodaan näytölle HDMI - liitännän kautta ja aktivoidaan kaksoisnapauttamalla Koti-painiketta. CSDS - yksikkö on asennettavissa Volvon mallisarjoihin 40, 60 ja 90 alkaen vuosimallista 2019.

Lue lisää täältä->

Vega työvalopaneeli


Vega White työvalopaneeli on suunniteltu esimerkiksi vartiointiliikkeiden käyttöön ympäristön tehokkaaseen valaisuun. Rakenne on sama kuin Vega-varoitusvalopaneelissa. Valoa on tarjolla eteen, taakse ja molemmille sivuille, joten koko ajoneuvon ympäristö saadaan valaistua tehokkaasti.

Lue lisää täältä ->
 
Muuta
 

Asiakkaiden ajoneuvoja

Autoambulance Oy, VW Amarok


Autoambulance ajoneuvojen hinaus-, siirto- ja huoltopalvelun VW Amarok on varustettu W3 valopaneelilla, jossa varoitusvalojen lisäksi on työvalot eteen, taakse ja sivuille sekä liikenteenohjausnuoli-toiminto. Autossa on myös L52 ääri-/varoitusvalo yhdistelmävalaisimet. Valojen ohjaus on hoidettu CCS11- väyläohjaus-järjestelmällä.
 

Medicop ambulanssi


L51 integroitavilla valasimilla on toteutettavissa tyylikäs ja laadukas integroituvaloratkaisu erilaisiin joneuvoihin. L51 valaisimia löytyy eri variaatioina ja värivaihtoehtoina.

Katso lisää kuvia ajoneuvoista täältä ->

 
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2020 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi