Copy
Avaa selaimessa
Uutiset

CARAT-ohjausjärjestelmä ambulansseihin

Katso video ja näe kuinka Standby CARAT ajoneuvotietokoneen ja ohjelmiston ambulanssiversiolla hallitaan ambulanssin hälytysvalot ja -äänet sekä valaistuksen, lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaus. Lisäksi toimintoja ovat esimerkiksi lisälaitteiden virranhallinta, tallien ovien ja porttien avaukset, navigointi, peruutuskamera sekä liikennevalo-ohjaus. Katso video ja näe kuinka CARAT toimii käytännössä.

Katso video >
CSDS - Center Stack Display Switch
Standbyn ja Volvon kehittämällä järjestelmä mahdollistaa Standby-järjestelmään kytkettyjen lisälaitteiden ohjaamisen ajoneuvon alkuperäiseltä kosketusnäytöltä. Standby-ohjausvalikko avautuu Volvon näytölle kaksoisnapsauttamalla koti-painiketta. Näin vältytään ylimääräisen ohjauspaneelin asentamiselta kojelautaan. Tuote on tulee saataville uusiin Volvoihin vuoden 2020 aikana.

Katso täältä CSDS kuvat Volvo XC90 panssaroidussa versiossa >

 
Standby tuotteita
W3 Mini valopaneeli
Uutuus W3 valopaneelimalli, W3 Mini sisältää oikean ja vasemman puolen valopaneelit. W3 valopaneelipari sopii erityisesti raskaan kaluston ajoneuvoihin, joihin täysimittaisen valopaneelin asentaminen on haastavaa. W3 Mini kuuluu Standbyn huippulaadukkaaseen ja -tehokaaseen W-moniväri valopaneeleiden sarjaan.

Lue lisää täältä >
L98 Valaisin
L98 valaisin on ohut ja helppoasenteinen, joka soveltuu esimerkiksi hyllyjen, kaappien, sisäänkäyntien tai sisätilojen valaistukseen, Valaisin on kolmionmuotoinen, jolloin valo suuntautuu viistoon. Asennettavissa vaaka- tai pystysuuntaan sovelluksesta riippuen. Saatavana eri pituisina vaihtoehtoina:  295mm, 547mm ja 1051mm

Lue lisää täältä >

 
Kuvia Standby ratkaisuista
Audi, Bronto Skylift, Valtra
Katso kuvat mm. täyssähköisestä Audi E-Tron lääkäriautosta, Bronto Skylift nostolava-autosta sekä Valtra lentokenttätraktorista.

Lisää kuvia täällä >

 
Henkilöstöuutisia
Mannereuroopan sisaryhtiöihin uudet toimitusjohtajat
Saksan ja Ranskan sisaryhtiöissä ovat aloittaneet uudet toimitusjohtajat. Saksassa Standby GmbH uusi toimitusjohtaja on Kathrin Aster ja Ranskassa Mercura SAS uusi toimitusjohtaja on Gareth Whomsley. Molemmilla on vankka kokemus alalta aikaisemmista työtehtävistä.
Standby on vahvasti edustettuna Euroopassa ja Euroopan lähialueilla.

Katso lisää täältä >

 
Muuta
Valaistustermistö tutuksi
Mitä eroa on luumenilla ja luksilla? Entä mikä on valovoima? Käy katsomassa Standbyn nettisivuilta lyhyet kuvaukset valaistukseen liittyvistä termeistä.

Lue lisää valaistustermistöstä täältä >

 
Pysy ajantasalla seuraamalla Standby - somekanavia
Liity seuraamaan Standbyn somekanavia ja pysy ajantasalla viimeisimmistä tapahtumista ja tuoteuutuuksista ja näe uusimmat kuvat sekä videot Standby ratkaisuista.
Facebook >
Linkedin >
Instagram >
Youtube >
facebook/standbyoyab
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2019 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi