Copy
Avaa selaimessa
Uutiset
Standby uutuustuote! - L56 2C huipputehokas valaisin
 

Uusi L56 varoitusvalaisin vie varoitustehon uudelle tasolle!

Yhdistämällä menetystuotteen L52 tekniikan ja rakenteen sekä L76 valaisimen valaisinpinta-alan kehitimme varoitustehon uudelle tasolle vievän valaisimen.

Valaisimessa 16 kpl teholedejä, jotka takaavat ajoneuvon näkymisen pidemmälle kuin koskaan.

Katso oheinen video ja tutustu uutuuteen tarkemmin täältä: L56 2C valaisin 

Tärkeää tietoa Standbyn asiakkaille ja yhteistyökumppaneille


Koronavirus jatkaa leviämistä ja maailman terveysjärjestön (WHO) riskiarvio on erittäin suuri.

Jotta Standbyn henkilöstö, asiakkaat ja yhteistyökumppanit eivät altistuisi terveysriskeille tai edesauttaisi viruksen leviämistä, olemme ottaneet käyttöön ohjeistuksen ja rajoituksia koskien työmatkoja ja vierailuja.

  1. Toistaiseksi emme tee henkilökohtaisia asiakaskäyntejä
  2. Otamme vastaan vierailijoita vain sovitusti ja vierailijan on oltava oireeton sekä vierailulle on oltava yrityksen hyväksyntä.
Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla sekä MS Teamsin tai Skypen kautta. Toimitukset pystytään toistaiseksi toimittamaan normaalisti ja pyrimme ylläpitämään normaalin toimintakyvyn asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden tukemiseksi.
 
Standby 10 vuotta Suomessa

Standby Oy Ab on toiminut nyt Suomessa 10 vuotta. Olemme tänä aikana saaneet osallistua mielenkiintoisiin projekteihin ja tarjota osaamistamme ja tuotteitamme niin viranomaisille kuin yksityiselle sektorille.

Toimintamme kulmakivenä on aina ollut asiakaslähtöinen palvelu ja tämän haluamme tarjota myös tulevaisuudessa.

Kiitos kuuluu teille asiakkaat näistä vuosista ja toivomme yhteistyömme jatkuvan myös tästä eteenpäin.

Tuotteita
L52 valaisimet saatavissa irtotavarana

L52 valaisimen sininen ja keltainen vaakasuuntaan asennettava versio on nyt saatavana irtotavarana 50kpl laatikoissa. Tämä helpottaa valaisimien käsittelyä tuotannossa. Yksittäispakkauksista luopuminen myös vähentää ympäristövaikutuksia
Muuta
 
Standby Group kokoontui Saksassa

Standby konsernin myynti- ja markkinointihenkilöstö kokoontui 4-6.3 Saksassa Standby GmbH:n upouusissa toimitiloissa. Tapaamisessa käytiin läpi käytiin läpi mennyttä vuotta ja pohdittiin tulevaisuutta. Näissä vuosittaisissa tapaamisissa pyritään vahvistamaan Standbyn jo ennestään vahvaa asemaa Euroopassa ja jakamaan kokemuksia sekä tuotetietoa maiden välillä. Innovointi ja tiedon jakaminen on tärkeää, jotta voimme jatkossakin tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaillemme.
Kuvia asiakkaiden ajoneuvoista

Katso uusimmat kuvat Standby tuotteista asennettuna täältä >
Messujen peruutuksia ja siirtoja

Valitettavasti kevään messuja on jouduttu perumaan ja siirtämään. Palopäällystöpäivät on siirretty pidettäväksi 18-20.8. Rettmobil Saksassa on peruttu kokonaan ja Intershultz Hannoverissa siirtyy vuodella, uudet päivämäärät 14-19.6.2021

Ajantasaiset tiedot Standbystä messuilla löydät täältä>
Standby Norjan poliisin yhteistyökumppani

Standby jatkaa yhteistyötään Norjan poliisin kanssa ja on toimittajana myös uusimpiin Volvo XC90 partioautoihin, joiden hankinnasta Norjan poliisi on tehnyt Volvon kanssa usean vuoden sopimuksen. Yhteistyössä Volvon ja Norjalaisen kumppaninsa Handicaren kanssa Standby toimittaa uusiin partioautoihin ohjausjärjestelmän, valopaneelit sekä muuta valaistusta.
facebook/standbyoyab
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2020 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi