Copy
Avaa selaimessa
Tuoteuutuuksia

Valaisimet tummennetuilla linsseillä

L52, L54 ja L88 valaisinten malliperheet laajentuvat versioilla, joiden linssi on tummennettu. Tummennettu linssi tekee lampusta huomaamattoman, kun se ei ole käytössä. Tummennetulla linssillä olevat valaisimet ovat ECE R65 luokka 1 hyväksyttyjä.

Lue lisää täältä->
Katso video täältä->

Vega valopaneeli tekstiosalla

Vega valopaneeli on nyt saatavana versiona, jossa on valaistu keskiosa yrrityksen logoa tai tekstiä varten. Valaistulla keskiosalla olevat Vega valopaneelit ovat saatavissa keltaisella varoitusvalolla.

Vega on matalarakenteinen alumiinirunkoinen valopaneeli. Tehokas varoitusvalaistus takaa matalarakenteisen paneelin näkyvyyden.

Lue lisää täältä->
 

Vega työvalopaneeli varoitusvaloilla

Vega työvalopaneeli on ainutlaatuinen tuote, joka yhdistää tehokkaan ajoneuvon ympäristön valaisun ja varoitusvalot.

Valopaneelissa on sisäänrakennettu lisäkaukovalo ja myös paneelin takaosassa on lisäkaukovalo antamassa työvalaistusta taaksepäin. Paneeliin integroidut valot on hyväksytty 360-asteen varoitusvaloksi, joka takaa hyvän ja turvallisen varoitusvalaistuksen kaikkiin suuntiin. Myös työvalot tarjoavat 360-asteen valaisun valaisten koko ajoneuvon ympäristön.

Lue lisää täältä->
Katso video Vega työvalopaneelista ajoneuvoon asennettuna täältä->

 

Akuston hallintajärjestelmä (BMS)

Standbyn kehittämällä akuston hallintajärjestelmällä (BMS) optimoidaan akkujen latausta ja varauksen tilaa sekä lisätään akkujen elinikää.

Akkujen jännitteen näytön lisäksi BMS mittaa kulutusta ja pystyy arvioimaan akkujen varauksen sekä jäljellä olevan käyttöajan. Akkujen jännitteen laskiessa järjestelmä kykenee myös sammuttamaan toimilaitteita, jotta varmistetaan tärkeimpien toimintojen ylläpito mahdollisimman pitkään.

Järjestelmään kuuluu CAN-väylään kytketty latauslaite sekä ABMU-yksikkö, joita ohjataan Standby SE05 väyläohjausjärjestelmällä.Lue lisää täältä->

L54 työvalo peruutusvalohyväksynnällä

 
L54 on erittäin matala työvalo, joka on hyväksytty myös peruutusvaloksi (ECE R148). Matalan rakenteensa ansiosta valaisin on mahdollista asentaa katon lisäksi myös esimerkiksi takapuskurin alapuolelle.

Lue lisää täältä-> 

P4 Käyttöpaneeli – yksinkertainen ja selkeä turvalliseen ajamiseen

P4 uutuus käyttöpaneelissa on koottuna vain tärkeimmät hälytysajossa tarvittavat toiminnot. Turvallinen ajaminen on tärkeää ja P4 paneeli on sijoitettavissa kojelaudassa paikkaan, jossa sen käyttö on mahdollista nostamatta katsetta tiestä.

Lue lisää täältä->

Standby tuote-esittely videot

Standbyn Youtube-kanavalta löydät tuote-esittely videoita Standby-tuotteista.

Esittelyssä mm. W3 valopaneeli, 
Videoon pääset täältä->
 

Jaana on uusi Account Manager


Jaana Niinisuo on aloittanut Standby Oy Ab:n uutena Account Managerina marraskuussa.

Jaanalla on yli 10 vuoden kokemus autoalalta mm. Volkswageneiden korjausten parissa, viimeiset muutaman vuoden hän on työskennellyt akkujen yritysmyynnissä.

Jaanan tavoitat numerosta 040 507 7033

Muut yhteystietomme löydät täältä->
 

 
facebook/standbyoyab
Website
Sähköposti
LinkedIn/standbyoy
Instagram/standby
YouTube/standby
Y H T E Y S T I E D O T
T I L A U S
Copyright © 2021 Standby Oy Ab, All rights reserved.Päivitä tietosi tai poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Standby Oy Ab
www.standby.eu
info@standby.fi