Copy
Nieuwsbrief OBS de Groeiplaneet week 41 - 42
Bekijk deze nieuwsbrief online

In deze nieuwsbrief:

- Agenda
- Algemeen Nieuws
- Download onze Groeiplaneet App

wk 41: 8 okt. - 12 okt.

m    Schoolfotograaf Onderbouw
d     Schoolfotograaf Bovenbouw
w      
d         
v     

wk 42: 15 okt. - 19 okt.

m   
d   Kinderboerderij gr 3 en 4
w   
d   
v    

wk 43: 22 okt. - 26 okt.

m    Herfstvakantie
d     Herfstvakantie
w    Herfstvakantie 
d     Herfstvakantie   
v     Herfstvakantie
 

wk 44: 29 okt. - 2 nov.

m Studiedag team (leerlingen vrij)
d   
w   Volleybal gr 6,7,8
d   
v   Herfstfeest gr 1/2A,1/2C, Peuters
     Halloweendisco gr 6,7,8
   Algemeen nieuws


 
Beste ouders/verzorgers,
 
Vandaag is het de dag van de leraar. Hoewel het natuurlijk heel normaal is wat we doen, we doen immers gewoon ons werk en dat vinden we ook nog eens heel leuk, is het toch fijn om een keer per jaar in het zonnetje te worden gezet.
Ik ga er niet te vaak over opscheppen, want dan wordt het vervelend, maar vandaag mag ik het vanwege deze speciale dag nog wel een keertje doen: wij hebben een topteam!
De leerkrachten van De Groeiplaneet zijn stuk voor stuk gepassioneerd om elke leerling uit te dagen en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Niemand uitgezonderd. En dat merk je aan de sfeer in de school.
Het is ontzettend leuk om door de school te lopen en de enthousiaste kinderen aan het werk te zien, vol vertrouwen en trots op zichzelf. Daar doen we het voor en dat is ook onze mooiste beloning!


 
Kinderboekenweek
Deze week is de kinderboekenweek gestart, met speurtochten, creatieve activiteiten, een groepdoorbroken voorleesochtend op de onderbouw en de voorbereidingen voor een voorleeswedstrijd in de bovenbouw. Volgende week vrijdag, 12 oktober, is de afsluiting met een boekenmarkt, zowel op de onder- als op de bovenbouw. Alle leerlingen die op 11 oktober een of meerdere boeken hebben ingeleverd, mogen dan een of meerdere boeken uitzoeken om zelf te lezen of om uit voorgelezen te worden. Wist u trouwens hoe belangrijk voorlezen is?  Zie hierover de link: https://jufmaike.nl/waarom-voorlezen-zo-belangrijk-is/  We wensen iedereen veel (voor)leesplezier!
 
Extra groep 3
Dit jaar zijn we gestart met een grote groep 3 (inmiddels 34 leerlingen), waarvoor momenteel nog enkele aanmeldingen worden verwacht. Omdat we alle kinderen de beste begeleiding willen geven zijn we erg blij dat we financiële ruimte hebben gekregen om de groep te kunnen splitsen. Na de herfstvakantie gaan we van start met twee groepen 3. Juf Raquel gaat de extra groep bemensen. Hierdoor krijgt de instroomgroep kleuters twee nieuwe leerkrachten: juf Wietske en juf Imen. We wensen alle kinderen, juffen en ouders toe dat ze met veel plezier en succes het schooljaar zullen voortzetten.
 

Schoolfruit

Goed nieuws! Onze school mag dit schooljaar meedoen aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma.
Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 ontvangen we drie gratis porties groente en fruit per leerling per week. U hoort daar binnenkort meer over!

Oudergesprekken
In de jaarkalender staan de data voor de oudergesprekken opgenomen in november en in februari. Een van die data is aangepast: Maandag 11 februari verschuift naar donderdag 14 februari. Wilt u hier rekening mee houden? Te zijner tijd kunt u zelf op het gewenste moment een afspraak inplannen, via de app.
 
Groep 8 naar Krimpenerwaard college
Op 13 november brengen de groepen 8 een bezoek aan het Krimpenerwaard college. Via de leerkracht ontvangt u hierover meer informatie.
 
 
Met vriendelijke groet,
Mevr. M.P.T. (Mary) Mourik, directeur
OBS De Groeiplaneet

 

 

Contactgegevens


Onderbouw
Berk 2
2925 CB Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 0180-521997

Bovenbouw
Wielerbaan 17
2924 XP Krimpen aan Den IJssel
Telefoon: 0180-513835

E-mail algemeen:
info-degroeiplaneet@blickoponderwijs.nl
 
Facebook
Website
Copyright ©  2016 |obs de Groeiplaneet|, All rights reserved.

Our mailing address is:
info-degroeiplaneet@blickoponderwijs.nl

afmelden voor de nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Obs de Groeiplaneet · Wielerbaan 17 · Krimpen aan Den IJssel, ZH 2924XP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp