Copy

"Cute is when a person's personality shines through their looks. Like in the way they walk, every time you see them you just want to run up and hug them."

-  Natalie Portman

Lotte's beelden
Deze vrouw laat je van de foto afknallen. In elk van haar foto's legt zij de  persoonlijkheid vast van haar model. Lotte Dale verblijdt ons en jullie iedere week met een prachtige foto in onze nieuwsbrief! Deze week haar beeldende interpretatie van het thema: persoonlijkheid.
Columnist SASKIASOE: Soms kan je je even helemaal fab voelen wanneer je zelf besluit de glitter schoenen aan te trekken. SaskiaSoe laat je zien wanneer en hoe! 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Personality.

Woman. 

"WAT een persoonlijkheid heeft die meid!" We staren naar de sollicitatiebrief van de stagiaire, die net is langs geweest. Ok persoonlijkheid, maar wat is dat eigenlijk? Hoe zie je dat? Het is niet alsof het erbij wordt geleverd op een briefje. Ik weet, dat ik me aangetrokken voel tot sterke persoonlijkheden. Alleen ik zie dit misschien heel anders dan mijn collega of dan de net gepasseerde eventuele stagiaire.

Persoonlijkheid zit  voor mij in de uitstraling en de manier van uiten. Het zijn de mensen die je bijblijven en waar je het liefste de hele tijd door omgeven wil zijn. Je raakt erdoor geprikkeld en geïnspireerd  maar ook brengt het je verder. Mijn beste vriend heeft een geweldige persoonlijkheid en is de persoon waar ik graag naast loop, omdat het lijkt alsof het aanstekelijk is. En het is de persoon met wie je kan sparren, zodat je tot betere ideeën komt. Hij is voor mij de belichaming van het woord: persoonlijkheid.


Maar als je het woord 'persoonlijkheid' vergelijkt met het engelse woord 'personality' dan betwijfel ik het. Ik bedoel; Geer en Goor zijn personalities en Kim K ook! En dat vinden we blijkbaar allemaal als je kijkt naar de populariteit van bovenstaande namen.
Als zij dat zijn, is mijn beste vriend dat dan ook? En wil hij dat eigenlijk nog wel zijn als je je met de reeds bestaande personalities moet vergelijken? Heb je eigenlijk wel genres binnen dit fenomeen? Een knallende uitstraling en een gevatte opmerking geven je nog niet meteen een eigen Youtube- kanaal of een volgeboekte Ziggo. We weten alleen, dat het je ver brengt. En dat ver bergen is voor iedereen iets anders.

Het heeft het meisje van de sollicitatiebrief in ieder geval gebracht tot een gesprek en eventueel een stage, maar misschien ook wel een baan. Mijn beste vriend vliegt van de ene klus naar de ander. En ik stroom heerlijk door van het ene avontuur naar het ander. Ik weet alleen niet wie van bovenstaande voorbeelden zit te wachten op een eigen Youtube- serie of een rol bij de toppers.<


 
COLUMN SASKIASOE: Sprankelende verlegenheid
 

“Yasss Queen!” en ‘Fab Five’ Jonathan klikt z’n vingers terwijl hij een fabuleuze haarflip doet met sprankelend bruin haar dat tot over de schouders reikt. De nieuwe heren van de Queer Eye de remake doen het goed; ieder heeft zijn eigen specialiteit met bijpassende persoonlijkheid en elk weet me uitstekend te vermaken en/of ontroeren. Of is het juist de formule van QE die het zo goed doet? 5 uiteenlopende, doch sterke, persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen.                                            

Toen ik ging studeren vormde ik al gauw een vriendinnengroep met 15 dames die allemaal zo hun voorkeuren hadden. Natuurlijk was iedereen aardig en gezellig, maar de persoonlijkheden liepen nog weleens uiteen. Daar nam ik m’n voordeel mee. De één bleek goed voor de diepzinnige gesprekken, de ander om muziek mee uit te wisselen, een volgende om een ommetje mee te maken en weer een ander hield van dezelfde feestjes. Alsof elke vriendin stond voor een Captain Planet ring: with the powers combined waren ze gezamenlijk de perfecte, allround vriendin.                   

En ik heb natuurlijk ook zo’n persoonlijkheidsring waar ik mee rondloop. Verlegen, denk ik? Maar als ik het voor mezelf even na ga, denk ik dat de meeste karaktertrekken weleens langskomen. Uitgesproken, timide, vriendelijk, nors, humoristisch, ingetogen; ze behoren me allemaal weleens toe. Wat zegt dat dan over de persoonlijkheid van anderen?                                         

 De Fab Five is ongelooflijk uitgesproken, maar zelfs Jonathan heeft op sommige dagen net wat minder sparkle dan andere, of juist wat meer. En dat is helemaal oké. We zullen allemaal wel een paar karakteristieken hebben waar we mee geassocieerd worden, maar laat dat niet de definitie zijn. We groeien en leren net zoals we fluctueren in onze behoeften en uitlatingen.

Zelfs ik, met mijn verlegen inslag, kan best brutaal uit de hoek komen wanneer ik daar zin in heb, of zelfs de stoute glitterschoenen aantrekken en me net zo fabulouswanen als Jonathan, het is maar net waar je zin in hebt.< 


 

#FEMALEGAZE
 

Persoonlijkheid is subjectief.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  tweeënnegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp