Copy

"A sister is like yourself in a different movie, a movie that stars you in a different life."


Deborah Tannen.

 FEMALE GAZE


Sterrenlezen kan je overal.. Zelfs op straat...Ontdek het in de street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 

Ik zie niet alleen sterren in de lucht.
 #Berlin #streetart  #mitte
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Sterren.

Woman. 

Grote ontwikkelingen en een nieuw pad. Dat klinkt goed! Volgens de laatste horoscopen is het een beslissende tijd voor het sterrenbeeld Stier. Deze inspirerende teksten kwamen tot mij via het krantje de Metro waardoor ik mijn maandagochtend stralend begon. Vervolgens heb ik mijn sterrenbeeld ‘stier’ door Google heengegooid en alle sterrensites zegt het: het wordt een spannende toptijd.

Ok. Maar nu? Wat is dan een toptijd? En hoezo spannender dan nu? Ik heb net een nieuwe baan, een huis voor mezelf en ja een huisdier. Hoeveel spannender kan het nog? En moet ik daar dan opwachten of is dat al de spanning op zich?

Volgens mijn nieuwe app, AstrologyZone, is het ook een gigantische spannende tijd. Deze app, die ik ook sinds diezelfde maandag heb, legt mijn sterrenbeeld en betekenis op 1 scherm per dag uit.
En zorgt ervoor dat ik klakkeloos op mijn lot afga. Althans dat claimen ze, maar soms geloof ik er maar al te graag in. Dan zou ik willen dat Daniëlle N's waarheden ook echt waarheden zouden zijn en dat alle mogelijke stenen die ik ooit heb gekocht bij natuurwinkels Erica hun vruchten hebben afgeworpen.

Ik zou graag willen, dat het zo makkelijk kon zijn. Ik download een app en zij fixen het. Ik hang een steen om en alles komt goed. Of ik luister naar Daniëlle en zij lost het op. Een simpele wisselwerking, maar helaas werkt het niet helemaal zo en moet je het toch grotendeels zelf doen. Toch? 

Alleen hoe verklaar je dan dat standen van het heelal voor grote en spannende natuurveranderingen zorgen. Overstromingen, orkanen en eb of vloed dat is pas spannend of lifechanging. Dus wat zegt dat dan over de sterren die zijn samengevat in een krantje in de trein? Ik weet het niet, maar 1 ding is zeker; als Daniëlle het voor het zeggen had dan zouden er wereldwonderen kunnen worden verricht.<


 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

 

Fotograaf en kunstenaar Eli Rezkallah (31, Beiroet) is bekend als oprichter van het creatieve platform @plastikmagazine en @plastikstudio, maar ook zijn eigen account is er een om te volgen. Hij speelt namelijk op een ludieke manier op zijn kleurvolte Instagram met de stereotypes van alledag. Oftewel snel volgen die handel!


 

COLUMN HETEMARCO | "Danielle Nijhuis die gewoon door de telefoon voelt: ‘Je hebt een zware tijd achter de rug."

Deze week kom je de liefde van je leven tegen. Ik kijk verschrikt op. Dit is mijn week ik voel het. Terwijl de conducteur om mijn kaartje vraagt en ik snel mijn Metro terug sla naar pagina 2, zeg ik: ‘damn Uranus’. Grapje ik denk het. Je hebt de neiging om overal met volle vaart in te gaan, zet een stapje terug en je zult meer bereiken. Las ik net nog en ja, wat er in je horoscoop staat kan je maar beter ter harte nemen.

Je kan niet de liefde van je leven willen ontmoeten en voor de rest lak hebben aan je horoscoop. Zo werkt het niet. Of toch wel? Ik heb al tien keer gelezen dat ik de ware zou tegenkomen. Ik wil graag een eerlijke horoscoop. Zo’n eentje die echt zegt hoe het zit. Deze week ga je echt een kutweek hebben, bereid je er maar vast op voor.

Dan kan het alleen maar meevallen. Toch? Bij Astro TV zijn ze tenminste eerlijk. Danielle Nijhuis die gewoon door de telefoon voelt: ‘Je hebt een zware tijd achter de rug. Je stond altijd klaar voor anderen, maar nu kan dat even niet. Denk aan jezelf.’ Dat is nog eens advies waar je wat aan hebt. Handvatten waar je iets mee kan terwijl zij doorbrabbeld over een konijntje dat je verloren hebt en die ze ziet hobbelen, terwijl ze nog een nieuwe taROTkaart pakt.

 

Nee zonder dollen, ik geniet van horoscopen. Hoe drie zinnen zo erg je dag kunnen maken. En hoe het een gespreksstarter op een eerste date kan zijn. En je dan kan zeggen: ‘Vroeg je nu echt naar mijn sterrenbeeld? Sorry ik moet door, ik kan namelijk de liefde van mijn leven tegenkomen.<

 

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  Drieëntachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp