Copy

"There are about 30 words around you all the time, like 'thread' or 'exit.' "


- Jean- Michel Basquiat

 
TITTY TALKS

We zijn los met onze Titty Talks. Evenementen waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen. Events vol geweldige sprekers, kunst en andere inspiratie.
Aanstaande zondag 27 januari is is het zover en hebben we weer samen met BUMBLE het eerste event dit jaar!  Namelijk The TittyMag Creative brunch: The Females/ Femmes edition. Een inspirerende 
en interactieve brunch in het Ink Hotel Amsterdam. Netwerken zonder het stoffige imago, voor femmes/ females, een volle buik en een vol glas.

Wil je je opgeven voor ons volgende maandelijkse event, meedenken of meepraten? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com.
 
EXIT

Weg met al dat gedoe en die negativiteit. Gooi het eruit. Cleanse jezelf van al die slechte energie. Leg je stenen in de volle maan, ruim je kast op, doe een detox.. whatever. Maar weg met die bad vibes. Hoe doe jij dat?? Wij van The TittyMag zijn benieuwd.  

Laat het ons weten in een DM op onze Instagram @thetittymag of via thetittymag@gmail.com. We praten namelijk graag met je verder.
Liefs,

TheTittyMag.

 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan Lotte's werk vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com
 
Woman. 

Maria Kondo. Elke dag kom ik haar tegen. In een gesprek, als advies op Netflix, in columns of in mijn hoofd. Weg met alles. Weg ermee. Dat klinkt toch heerlijk!? Alleen is het makkelijker gezegd dan gedaan. Want oprecht waar begin je? Als ik voor mijn kast sta dan start ik met het weggooien van 1 oud shirt, maar verder dan dat kom ik niet. Dan ga ik twijfelen. Want ik draag toch echt nog die laarsjes. En ik heb laatst nog die jas aangehad?

Zo gaat het ook in mijn hoofd. Want over sommige dingen blijf ik toch twijfelen. Dan merk ik dat ik in een situatie zit waar ik me van had voorgenomen om daar nooit maar dan ook nooit meer in te zitten. Een persoon die misbruik maakt van de situatie en waarvan je beter had gedacht. De spreekwoordelijke wolf in schaapskleren. Die wolf bewandelt soms nog wel eens op mijn pad en op de een of andere manier blijft die mijn pad ook terugvinden. Die dingen kunnen me dan opvreten. Ik blijf dezelfde fouten maken en aan dezelfde mensen vasthouden.

En dat kan goed zijn. Natuurlijk. Als het de juiste mensen zijn. Of fouten zijn waar je van kan leren. Maar soms moet je juist die mensen loslaten, die het niet waard zijn om aan vast te houden. Omdat ze goed voor je lijken, maar niet zijn. De wolf. Ik haat alleen confrontaties en al helemaal met wolveen in schaapskleren. Dan duik ik het liefst als een struisvogel zo snel mogelijk de spreekwoordelijke grond in. In de hoop, dat dat confrontatiemoment overwaait. Maar dat doet het niet. Want die momenten blijven komen en die fouten blijf je maken. Dus wat doe je eraan? Duik je weg als een bange struisvogel of blijf je fier staan als een trotse pauw? Misschien toch maar eens Maria kijken.<

 
INSTA GIRLS
 
The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Knalkleuren, mooie lijnen en krachtige vrouwen. Dat is het eerste wat je opvalt als je kijkt naar het account van Sandy van Helden. De Amsterdamse illustrator is afgestudeerd aan de Rotterdamse Willem de Kooning opleiding en werkt oa voor Kate Spade, Refinery29 en Bloomingdales. Haar kleurgebruik is duidelijk herkenbaar en zijn net als haar vrouwen typisch werk van Van Helden. Als je door het Insta- account scrolt wil je met elke getekende vrouw wel eens een koffietje doen.

Kortom neem eens een kijkje op het inspirerende instagram account van @sandyvanhelden!
TITTY'S MARIJE

Marije is een van de laatste toevoegingen aan ons Titty Team en zal je verblijden met haar kunstblik op de wereld om haar heen. Deze keer roept het vragen op bij Marije. Want wat deed dat stukje kunst op die plek? Wat denk jij?

"
Afgelopen zaterdag was ik voor m’n werk in de Scheepsbouwloods op de NDSM werf. Daar staan natuurlijk de fantastische “Noord” letters, maar ernaast vond ik een klein bordje waar “pink” op geschilderd was.

Ik wist niet waar het ooit voor gediend had, maar vroeg me dat wel meteen af.
Wat deed het daar zo alleen? Was het bedoeld als kunstwerkje of ooit onderdeel van de protest? Wat heeft de maker ermee bedoeld en waarom bleef het hier zo eenzaam achter?
Ik vind het leuk als iets totaal random lijkt en dit soort vragen oproept, dan is iets voor mij eigenlijk al kunst. Kunst hoeft voor mij niet niet oogstrelend te zijn, maar triggert een gevoel en zet aan tot nadenken."<

 
Meer zien van Titty's Marije zien? Check de insta van @marije.boomsma!
TITTY TALK! NEXT UP:
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, De Moesjes, Thorn/ Roos, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Nine Balk, Sam van der Plas, Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 119e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp