Copy

-SAMEN

 


"Women must become revolutionary. This cannot be evolution but revolution."

 

-Shirley Chisholm
 

 


 

LIEVE WOMAN,We draaien om elkaar heen,

Als vuurvliegjes om het laatste wapperende vuur.

Als nachtvlinders bij de dovende zomerlichtjes.

Als sterren die aan onze heldere hemel staan.


We zijn de echo van elkaars stem,

En de dragers van elkaars verhaal.Alleen vliegen we misschien verder,

Harder,

Of dieper het onbekende in.Maar altijd is het daar.

Jouw warmte,

Jouw stem,

Jouw hand,

Jouw liefde.
 

Het maakt ons samen en nooit alleen.
Samen dat zijn jij en ik.
 

Tot de eeuwigheid,
En tot de laatste ster weg is.<
 

Tittymag's Insta Favorite!

We zetten maar al te graag vrouwelijke kunstenaars in de spotlight in ons Instagram-museum! Deze keer is onze digitale museumvloer gevuld met het kleurrijke werk van multidisciplinair kunstenaar Joni Kling!

Lees Verder
IT'S TIME FOR OUR NEW TITTY TALK !

Kun jij een vrouwelijke kunstenaar noemen van wie je het werk zag hangen in een groot museum? Op welke manier zouden de gevestigde musea toegankelijker gemaakt kunnen worden voor jonge kunstenaars? En tot welk kunstwerk wil jij je als eerst in levende lijve verhouden wanneer de musea hun deuren eindelijk weer openen? In het kader van de helaas nog gesloten musea starten we het gesprek!

 

Onze amazing gasten zijn deze keer kunstenaar Angel-Rose, conservator Imara Limon en kunsthistoricus en curator Manique Hendricks!

 

Be there op donderdag 6 MEI 20:00 LIVE via @thetittymag Instagram voor onze maandelijkse TittyTalk! Of kijk hem later terug via ons TittyMag-YouTube kanaal!

De kunstgeschiedenis opnieuw verteld!

Wist je dat het impressionisme werd geleid door drie getalenteerde vrouwen? Of dat Fountain van Marcel Duchamp origineel door een vrouw is bedacht?

In de nieuwe serie, artHERstory, willen we met The TittyMag verhalen van toonaangevende vrouwen uit de kunstgeschiedenis opnieuw te vertellen. Deze verhalen zijn vaak door de kreukels van de tijd in vergetelheid geraakt.

Door licht te schijnen op deze makers en waarom zij zo belangrijk zijn, willen we vertelde én onvertelde verhalen opnieuw de wereld in brengen.

Ook deze maand hebben we weer een inspirerende maker: Meta Warrick Fuller was een protégé van Auguste Rodin en wordt gezien als de beeldhouwer die de gruwelen van de black experience toonde.

 

Lees Verder
ONZE FEMINISTISCHE BELDATE MET STEVEN VAN LUMMEL!

Waar staan we met het feminisme anno 2021? Deze keer spreken we hierover met Steven van Lummel, kunstenaar en artistiek leider van PIP Den Haag. 

Deze feministische man deelt zijn visie op gelijkwaardigheid, de toekomst, en vertelt waarom het zo belangrijk is om over het feminisme te praten met je eigen moeder.

Lees het in onze feministische beldate!
 

Lees Verder
STEUN EEN VROUWELIJKE ARTIEST VANDAAG!

 

Zet even die koffie aan de kant en schuif die laptop opzij.. en support even extra vandaag een vrouwelijke artist!!

HOE? Dit kan je al doen door onze Tittymag teammember Angel te steunen in de realisatie van haar geweldige installatie!


Check out @_angelrose op Instagram hoe!

Lees Verder
FILMREVIEW: EEN EMPOWERENDE THRILLER COCKTAIL!

Ben je klaar voor een zinderende filmavond? Pak je popcorn erbij, kruip onder je lievelings deken met je quarantaine buddy en zet je schrap; wij hebben een filmtip die je absoluut niet mag missen!

Promising Young Woman wordt nu al de meest gewaagde, feministische film van het jaar genoemd. En met recht. Wij, van het TittyMag Team, kregen de kans om de film alvast voor jullie te bekijken, en kunnen je nu alvast vertellen dat deze film een absolute must see is!

 

 

Lees Verder
We staan altijd open voor frisse blikken om The TittyMag te verbeteren. Heb jij een geweldig idee over wat wij nog missen of sta je te springen om samen te werken? Stuur dan een mail naar info@thetittymag.com! We hopen snel van je te horen.
CHECK IT OUT!


Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, De Moesjes, Thorn/ Roos de Vries, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marije Boomsma, Gina Felize,  Angel Rose, Yous, Saar, Firoza, Rosalie, Lisa, Yasmine Lefti, , Seshiekela Moerlie, ThisisGary, Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Imaan van der Zwan, Lizzy Pikaar, Raymond van Mil en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 181e  editie zo awesome te maken. 
Twitter
Facebook
Website
Email
Instagram
Spotify
 
Copyright © 2020 TheTittyMag, Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven via onze site thetittymag.com. Om je af te melden of je gegevens te wijzigen klik je op de link onderaan.

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van Galenstraat 95
1056 BJ Amsterdam


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp