Copy

"Right now, when we're hearing so much disturbing and hateful rhetoric, it is so important to remember that our diversity has been - and will always be - our greatest source of strength and pride here in the United States."

- Michelle Obama

Columnist SASKIASOE: 
Wanneer houd je je vast aan je trots?
En wanneer laat je het even gaan? Onze Titty columnist geeft een mooi en treffend voorbeeld!
Lotte's beelden
Deze vrouw laat je van de foto afknallen. De meest bijzondere mensen legt zij vast met haar camera. Iets om heel trots op te zijn.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Trots.

Woman. 

Regenboogvlaggen, versierde bruggen en grote foto's van helden door de hele stad. Overal lopen verschillend stelletjes hand in hand en je ziet de eerste tekenen al van de Pride- aftrap al verschijnen. We uiten weer waar we trots op zijn en we deinzen er niet voor weg. Pride- week. Zodra het festival Milkshake van start gaat dan start ook dat gevoel bij mij. Dat gevoel van intense vreugde en blijheid. Maar echt. Alles en iedereen om je heen ziet er prachtig uit en voelt zich ook prachtig. En dat dan vanaf Milkshake een week lang. Mijn beste vriend en ik zijn al weken heen en weer aan het appen over wat we aan doen en of we op een boot staan of gaan struinen door de stad. Hoe dan ook, we leven naar het gevoel van volledige extase toe.

Een week waarin we vieren wie we zijn en dat alles kan en mag. We kennen dan geen schaamte en we showen onze liefde waar iedereen het kan zien. Of het nu hand in hand op straat, dansend op een festival of glitterend op een boot.

Maar waarom kunnen we dat gevoel niet vasthouden? We zouden toch altijd hand in hand moeten durven lopen? En waarom niet zo veel dansen als je wilt op een festival of shinen op een boot? Zijn we bang voor de mening van de ander? Of geeft juist deze week ons dat extra positieve duw, waardoor we ons niet alleen voelen? We trekken ons aan elkaars positiviteit op en delen die bijhorende energie.

Laten we dit nu alsjeblieft ook na en voor deze week blijven doen. We hebben daar geen regenboogvlaggen, versierde bruggen en foto's voor nodig. Die trots zit in onszelf. 
<


 
COLUMN SASKIASOE: Trots

Met een strakke blik naar het sop schrob ik de snijplank. Ik doe het niet. Deze keer echt niet. Ik ga niet als eerste om.

Nu is het zijn beurt. Maar naast me wordt nijdig afgedroogd met dusdanig opgetrokken wenkbrauwen dat de ophaalbrug naar gesprek voorlopig niet zal zakken. De keuken staat onder spanning en we doen even net alsof we allebei zonder de ander kunnen, want zwichten op het actuele twistpunt is geen optie. Plotseling is niets belangrijker dan het behouden van onze trots, zelfs hij is minder, zelfs ik ben dat voor hem.                                    

Na het laatste glas en een vergeten theelepel in de gootsteen is de vaat gedaan en is het gedaan met onze pretentie. Want wat lullen we nou, zo belangrijk is het allemaal niet. We slikken drie keer en schuifelen om elkaar heen met boze compromissen en dan sluiten we elkaar in die innige omhelzing, waar we toch niet zonder kunnen.<

 
#FEMALEGAZE
 

Ik zie je achterkant vaker dan je voorkant. 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  vierennegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp