Copy

"It's not vanity to feel you have a right to be beautiful. Women are taught to feel we're not good enough, that we must live up to someone else's standards. But my aim is to cherish myself as I am."

- Elle Macpherson

 
TITTY TALKS

We zijn los met onze Titty Talks. Evenementen waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen. Events vol geweldige sprekers, kunst en andere inspiratie.
Op 27 januari is het zover en hebben we weer samen met BUMBLE het eerste event dit jaar!  Namelijk The TittyMag Creative brunch: The Females/ Femmes edition. Een inspirerende 
en interactieve brunch in het Ink Hotel Amsterdam. Netwerken zonder het stoffige imago, voor femmes/ females, een volle buik en een vol glas.

Wil je je opgeven, meedenken, meedoen, meepraten? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com.
 
DOEL

Heb jij je doelen al uitgedacht voor dit jaar, het decennium of misschien zelfs je hele leven? Of word je al onrustig en ongelukkig doordat we je er nu aan herinneren? Wij van TheTittyMag hebben onze doelen bepaald als individuen en als team. We gaan meer online doen, maar ook offline!
Er komen podcasts aan, meer content op onze prachtige nieuwe site thetittymag.com, maar ook zal Instagram nog meer dienen als een online museum. Ook kijken we voorruit en denken we na over hoe we nog meer offline voor jou kunnen betekenen. We zijn druk bezig met het plannen van mooie events. Kortom een hele mooie, volle en spannende lijst vol doelstellingen. En dan hebben we de rest van onze persoonlijk doelen nog achterwege gelaten. We hebben doelen en we zijn al blij, dat we ze kunnen opnoemen. Dan zien we wel in hoeverre we ze allemaal dit jaar nog kunnen afstrepen. De weg naar het doel is net zo belangrijk als het doel zelf, althans dat vinden wij!  Hoe gaat jouw weg?

Laat het ons weten in een DM op onze Instagram @thetittymag of via thetittymag@gmail.com. We praten namelijk graag met je verder.
Liefs,

TheTittyMag.

 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan Lotte's werk vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com
 
Woman. 

"Bedenk wat jouw eigen doelen zijn van dit jaar en spreek het uit tegen diegene naast je." Dinsdagavond op een vrouwen netwerk borrel. Waarom was ik er ook al weer? Ik houd mijn glas rode zure huiswijn steeds krampachtiger vast en kijk vluchtig om me heen.
De hele groep, voornamelijk vrouwen, zijn al druk begonnen met praten. Het lijkt alsof ze niet eens de bedenktijd nodig hebben gehad.

Ik probeer langzaam dichter naar de exit toe te schuifelen in de hoop een soepele Houdini (verdwijntruc) te doen. Tot ik opeens links van me een zachte stem hoor: "En weet jij het al?" Ik staar vol in een een paar heldere groene ogen. Het meisje begint te lachen en schudt haar hoofd. "Om eerlijk te zijn. Ik ben hier toevallig beland en ik dacht dat het een gewone gratis borrel en happen was, maar nu moet ik opeens over levensbelangrijke vragen en bijhorende antwoorden nadenken."  Ik kijk haar aan en ik merk, dat mijn hand iets losser om het glas zit.

Het meisje praat ondertussen onvermoeibaar door en lijkt zich bijna niet bewust te zijn, dat ze al vol meedoet aan de opdracht. "Weet je. Ik had in een vorig leven als Zuid As- medewerker altijd doelen. Totdat die doelen een soort dwang opdrachten werden. En die opdrachten werden geforceerde afspraken met mezelf. Het voelde alsof ik iedere dag meedeed aan de miljoenenjacht en het stressgehalte bleef non- stop net zo hoog als het moment dat Linda de Mol eindelijk eens dat gouden koffertje opengooit. Nee ik ben ermee gestopt."

Ik heb eindelijk een moment om erop in te haken wanneer het paar groene ogen een slok van haar speciaalbiertje neemt. "Maar wat doe je nu dan?" Ze kijkt me weer doordringend aan en zeg: "Ik heb geen enkel doel. Niks. Helemaal niks. Elke dag, elk uur, elke moment is voor mij een weg. Een weg waar ik geen bestemming heb. Klinkt misschien zweverig. Maar denk eens na. Was het ritje met je ouders op weg naar de vakantiebestemming in Zuid- Frankrijk niet bijna nog leuker dan die camping zelf? Hmm daar heeft ze een puntje. Juist die onverwachte route, de mooie uitzichten, de onverwachte ontmoetingen en de momenten die je deelde met je ouders in de auto waren zo waardevol. Dat is me meer bijgebleven dan welke vriendjes naast me stonden of welke spellen we speelden op die camping in St Maxime.

"Maar goed, begint ze. Ik moet gaan. Ik moet nog een deadline halen van werk. Want targets blijven verplichte doelen die de onverwachte route kunnen betalen!" <
INSTA GIRLS
 
The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Kleurrijke vrouwen, gedetailleerde ruimtes en wilde jungles. Deze keer bespreken we het werk van de Amsterdamse illustrator @bodiljane! Haar kleurrijke tekeningen zitten vol prachtige details, maar haar focus is zoals ze zelf zegt: female- based. De vrouwen die Bodil Jane tekent zijn vaak toegankelijke personages, waar de meeste trouwe fans zichzelf ook goed in herkennen.

Kortom neem eens een kijkje op het inspirerende instagram Account van @bodiljane en kijk eens of je er zelf bijstaat!
FEMALE GAZE

Male Gaze.

Of gewoon twee mannen die staren?

 
TITTY TALK! NEXT UP:
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, De Moesjes, Thorn/ Roos, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Nine Balk, Sam van der Plas, Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 118e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp