Copy
26 september 2017 | Editie 50 | Glamour

"Romance is the glamour which turns the dust of everyday life into a golden haze."

Carolyn Gold Heilbrun
 

ONZE EIGEN @HETEMARCO@hetemarco laat ons deze keer in 1 keer zien wat volgens hem glamour is.. polder glamour dan wel te verstaan..
"Een straatbeeld met forever glitterboobies en glitterkontjes!"


Glitziegal en stylist Amanda van Effrink laat ons zien wat glamour is, maar met name hoe een beetje glitter iedereens leven wat extra's kan geven. Want eerlijk is eerlijk. Iedereen wil soms wel eens een unicorn voor een dagje zijn.
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Glamour.

 
 

Woman. 

Glitter in je bed. 1 kleine verloren zilveren snipper. Een teken, dat het goed was. Ja een teken, waarin al je mooie herinneringen van afgelopen weekend zitten. Een soort vreugdedansje in de vorm van 1 klein rond minuscuul zilveren papiertje. Ja zoiets kleins kan je al een gelukkig en goed gevoel geven. En is nog maar een klein onderdeel van dat grootse gevoel van glitter en glamour. Dat gevoel wat je soms een beetje nodig hebt. 

Iedereen wil toch wel eens een unicorn zijn? Of soms een beetje glitter op zijn nagels of een keer zilveren schoenen aan? Misschien wel elke dag of misschien alleen met kerst. Maar 1 ding is zeker. Het geeft je dat extra gevoel. Dat extra gevoel van blijheid. En dat kan een beetje glamour hier en daar al voor je doen. 

Glamour. Het klinkt als iet wat je leest op de voorpagina van de Prive of waarover Winston praat in Boulevard, maar eigenlijk is het iets wat jij in je hebt, maar ook ik. Het is iets wat je doet stralen. Stralen van buiten. En waardoor je next dat ene extra's laat zien wat je bezit. Dat extra''s. Die ene kleine glitter. Die kleine zilveren schittering die net jouw bedje dat beetje glam geeft.<
 
FEMALE GAZE

Beetje glamour aan een tak.

#glitter  #discoballs #intothewoods
Onze eigen @hetemarco

Glamour volgens @hetemarco?

Juist ja. Noem het: Polder glamour...
"Een straatbeeld met forever glitterboobies en glitterkontjes!"
Glamour is Glitziegal Amanda van Effrink. En Amanda is glamour. Deze fashion stylist, illustrator and artist vliegt de wereld over als een ware glitter unicornis en zorgde ervoor dat deze plek net tien standjes leuker is en er niets van glitter ontbreekt!  En dat kunnen we hier soms best wel even gebruiken toch?

 
TheTittyMag: Wat is glamour voor jou?
Amanda van Efferink: glamour is voor mij een fluffy schoen ipv een bikerboot, een glittereyeliner ipv mat zwart, voordat je naar bed gaat parfum op.doen. Net dat beetje extra wat een glimlach op je gezicht tovert. Magie is iets wat je zelf creëert baby.

TTM: Wie vind jij glitter& glam? 
AvE: Stylist, model en moeder Maureen Powel. Deze powervrouw is de enige, die altijd precies de items heeft, die ik wil en waar ik blij van word.

TTM: I
s er een keerzijde aan al deze glitters?
AvE: Nee dat is er niet, want als je gaat voor dat stukje glam in life dan moet je dat hoog houden. Je moet altijd ergens helemaal voor gaan en niet half. Dus nu moet je het ook gewoon gaan rocken!

 
TTM: Heb jij een visie op hoe de wereld een beetje meer glam en glitter zou kunnen krijgen?
AvE: 'When in doubt add more glitter babe!" Ik hoop dat ik een beetje meer glitter toevoeg op deze wereld. Want elk mens wordt toch blij van een sequintje hier en een glansje daar? Wees nou eerlijk....

TTM: Hoe kunnen we daar zelf een beetje aan bijdragen?
AvE: Kunnen we niet allemaal gewoon forever glitterboobies en glitterkontjes hebben? Hoe cool als het straatbeeld zo zou zijn 😍

TTM: Wat is eigenlijk jouw life quote waarmee je die wereld wil veranderen?
AvE: When in doubt add more glitter and make ur own magic babe.<                     

Zin in meer Titty?
Onze eigen Titty Co- Founder Cathelijne is genomineerd voor de VIVA400! Future is female was het toch?Stemmen dus.. 


https://www.viva.nl/viva400/creatieven/page/10/#cathelijne-blok

 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher, Anne Bosveld en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Vera Dilrukshi, Raymond van Mil, Lotte den Toonder, Zowi Vermeire  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze vijftigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp