Copy
15 november 2017 | Editie 57 | Vastberaden

"With patient and firm determination, I am going to press on for jobs. I'm going to press on for equality. I'm going to press on for the sake of our children. I'm going to press on for the sake of all those families who are struggling right now. I don't have time to feel sorry for myself. I don't have time to complain. I am going to press on."

Barack Obama
.

FEMALE GAZE

Het spel kan zo afgelopen zijn als je je doel niet voor ogen houdt.
De Female Gaze vond weer een treffend stukje kunst zomaar op straat.

 

 
ONZE EIGEN @HETEMARCO

Eigen Hete Marco,  Australie zei ja, maar ja waarop? Is het homohuwelijk een succes of nu al de grootste leugen ooit?
Is het parlement ook vastberaden om echt naar het volk te luisteren?
FEMALE GAZE

Niet opgelet. GAME OVER.


 #streetart #Amsterdamoost #invader 
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Vreemd.

 
Woman. 

Vastberaden ga je door het leven. Je besluit wat je wilt worden, wat je gaat doen en wat je wilt zijn.

Ooit droomde je ervan een astronaut te worden ipv een prinses. Wilde je naar die leuke middelbare school met het vak toneel ipv de school om de hoek. Koos je voor het dragen van een opvallende rode trui ipv die saaie grijze. Jij maakt de beslissingen. De beslissingen die je soms verder brengen in het bereiken van je doel. Maar soms ook laten afwijken hiervan. 

Alleen wanneer? Durf je soms het pad af te stappen? Rond te dwalen als Alice in je eigen Wonderland? Of kijk je liever recht voor uit zonder om te kijken?

Jij bepaalt wat je doet. Alleen bedenk soms eens wanneer je koppig en vastberaden bent, je niet openstaat voor wat om je heen leeft.
Want afentoe moet je openstaan voor de dingen om Je heen. Hat kan voor ruis of chaos zorgen, maar ook juist voor vastberadenheid.

Jouw weg kan namelijk bochten of afslagen hebben, maar uiteindelijk kom je er wel. Want als je het echt wilt, dan vlieg je zo. met een raket het heelal in.<

COLUMN | Een loser met een bitterbal?

De een noemt het waarschijnlijk eigenwijs of koppig, de ander vastberaden. Maar een ding is zeker doelgericht is iets wat volgens de clickbait titeltjes in de gemiddelde facebook feed velen meer zouden willen zijn. Een doel stellen en vervolgens met geen mogelijkheid van dat uitgestippelde pad af stappen. Eindelijk een killerbody, perfect opgeruimd huis, je droombaan, of whatever anders we volgens de algoritmes allemaal moeten hebben en makkelijk bereikbaar is als we niet zo lui en ongemotiveerd zouden zijn.

Maar ben je nou echt zo’n loser als je gezellig mee doet met biertjes en dat rondje bitterballen in de kroeg? Ben je dan niet vastberaden genoeg om je doel te behalen voor komende zomer? Of als je gewoon lekker om 6u de deuren van je kantoor achter je sluit en niet doorslaaft tot 9u savonds in de hoop op een promotie. Ben je dan een slecht mens? Of ongemotiveerd?

 

Vastberadenheid is vaak moedig en staat zeker in het rijtje goede eigenschappen op je cv. Maar wat als je je eyes niet meer van de price kan afhouden? De gedrevenheid, die doelgerichtheid kan verstarren. Het kan maken dat je niet meer flexibel in kan spelen op de spontane hobbels die het leven soms op je pad gooit. Dat je niet meer mee wil doen met dingen die anders zijn dan je ze van tevoren had bedacht. Dan zit je vrijdag misschien in je eentje op de bank met je killerbody, of achter je bureau met je fancy baan, in plaats van met je beste vrienden aan de bar.

Vastberaden zijn is dapper, vooral als de mensen om je heen je doel of de weg daar naar toe niet snappen. Wees dan maar eigenwijs en bewijs ze het tegendeel, maar ook dat kan samen, hand in hand. De uitgestippelde weg is toch geen rechte lijn, dus waarom zou je jezelf niet hier en daar wat speelruimte gunnen. Want de bijvangst van met mach10 op je doel afgaan en een in beton gegoten plan is dat je offers moet maken. Niet offers maar keuzes, zullen sommigen mensen zeggen, maar vaak betekent dat toch dat bepaalde situaties of mensen weg zullen vallen. Is dat het waard? Is het doel op zich groot genoeg voor de casualties die vallen onder weg? Of moeten we niet vastberaden zijn in het genieten van ons leven?

 

Onze eigen @hetemarco

Vastberaden met je backpack op je rug jezelf ontdekken. 
Op naar vrijheid en doen wat je wilt.

Vastberaden om als een ander persoon terug te komen.
Zo’n eentje die overal voor openstaat.

Vastberaden om dit in een land te doen waar alles kan en alles mag.

Maar waar een huwelijk en homohuwelijk nog steeds twee dingen zijn.

En ook al is de bevolking vastberaden dat het er komt.

Is de macht vastberaden om het verschil nog groter te maken.<

NOG MEEEER TITTY???

Kom vanavond naar de lezing georganiseerd door onze Tittygirl Vera: METOO EN HOE NU VERDER?
Vanavond om 20:15 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

VERDER?Onze Titty Co- Founder Cathelijne Blok genomineerd voor de VIVA400!


Future is female was het toch?Stemmen dus.. 

https://www.viva.nl/viva400/creatieven/page/10/#cathelijne-blok


 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher, Anne Bosveld en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Vera Dilrukshi, Raymond van Mil, Lotte den Toonder, Zowi Vermeire, Sam van der Plas en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze zevenenvijftigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp