Copy

-Begin

 


"Step out of the history that is holding you back. Step into the new story you are willing to create."
 

-Oprah Winfrey

 

LIEVE WOMXN,

Een begin. Wat is dat?

Is het de start van een mooi verhaal, uitdaging of gebeurtenis? Of slechts een woordje waar we te veel aanhechten? We kunnen hier soms naar uitkijken en het ene moment bang voor zijn.

We vrezen soms nieuwe situaties of het voor ons nog onbekende. Het kan een prettige vorm van spanning opleveren voordat we een stap zetten in een fris avontuur. 

Wanneer weten we exact wat we van een begin vonden? Komt dat pas achteraf? Het woord lijkt een definitie te krijgen wanneer wij er betekenis aan kunnen geven. Maar welke is dat?

Is het slechts een woordje tot wij de invulling bepalen? We lijken  de start vaak pas te bepalen aan het einde. Dat ene moment wanneer we realiseren dat het al ver achter ons ligt.< 
IT'S TIME FOR A NEW TITTY TALK !

Wat kan kunst voor iemand betekenen? Wat zegt het over een tijd, gebeurtenis of jezelf?

We praten hierover met weer drie nieuwe sprekers tijdens onze opkomende Titty Talk: identiteit en kunst!

Be there 27 januari vanaf 17:00 LIVE vanuit VondelCS via @thetittymag Insta voor onze maandelijkse Titty Talk!

Of kijk het later terug op ons Tittymag- Youtube kanaal!
 
 
SAMENWERKEN IN EEN NIEUWE VORM!

Het is nu misschien wel belangrijker dan ooit; samenwerken, in een compleet nieuwe vorm. 

In samenwerking met Houthoff en de Nationale Opera & Ballet maakten wij, vanuit ons creative agency The TittyMag, een driedelige videoreeks masterclasses waar we trots op zijn!

Ted Brandsen (directeur Nationaal Ballet), en Lisette Heemskerk (commercieel directeur Nationale Opera & Ballet) delen hun belangrijkste lessen met ons om tot een succesvolle samenwerking te komen in deze uitdagende tijden. De Nationale Opera & Ballet is een traditioneel instituut. Tegelijkertijd zijn ze vooruitstrevend en creatief in hun manier van omgaan met de huidige situatie, zowel online als offline. Door te delen, opnieuw met elkaar in gesprek te gaan en écht naar elkaar te luisteren, vonden ze een nieuwe vorm van samenwerken. Een inspirerende productie en must see! Kijk hieronder de video!

Kijk hier
Tittymag's Insta Favorite

Elke week zetten we een andere vrxuwelijke kunstenaar in de spotlight via ons Instagram-museum! 

Deze week de  wulps geschilderde vrouwen van Lisa Brice.

Een spel met de kijker, kleur en het vrouwelijk lichaam. Het intrigerende werk van Lisa zet je op scherp en laat je verdwalen in haar kleurrijke scenes. Lees hier meer over Lisa's werk!


 

Lees Verder
ONZE FEMINISTISCHE BELDATE MET ARTIEST FIROZA

We spreken met artiest Firoza over haar missie, muziek en TikTok- strijders.

Hoe ziet zij de toekomst van het feminisme voor zich? Lees hier het hele interview met Firoza!
 

Lees Verder
DE KUNSTGESCHIEDENIS OPNIEUW VERTELD!


Wist je dat het impressionisme werd geleid door drie getalenteerde vrouwen? Of dat Fountain van Marcel Duchamp origineel door een vrouw is bedacht?

In de nieuwe serie, artHERstory, willen we met The TittyMag verhalen van toonaangevende vrouwen uit de kunstgeschiedenis opnieuw te vertellen. Deze verhalen zijn vaak door de kreukels van de tijd in vergetelheid geraakt. Door licht te schijnen op deze makers en waarom zij zo belangrijk zijn, willen we vertelde én onvertelde verhalen opnieuw de wereld in brengen. Deze week Judith Leyster!

Lees Verder
We staan altijd open voor frisse blikken om The TittyMag te verbeteren. Heb jij een geweldig idee over wat wij nog missen of sta je te springen om samen te werken? Stuur dan een mail naar info@thetittymag.com! We hopen snel van je te horen.
VERGEET BTW NIET ONS ART T-SHIRT X LIZZARDDESIGNS TE BESTELLEN!
CHECK IT OUT!


Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, De Moesjes, Thorn/ Roos de Vries, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marije Boomsma, Gina Felize,  Angel Rose, Yous, Saar, Firoza, Rosalie, Lisa, Yasmine Lefti, , Seshiekela Moerlie, ThisisGary, Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Imaan van der Zwan, Lizzy Pikaar, Raymond van Mil en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 178e editie zo awesome te maken. 
Twitter
Facebook
Website
Email
Instagram
 
Copyright © 2020 TheTittyMag, Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven via onze site thetittymag.com. Om je af te melden of je gegevens te wijzigen klik je op de link onderaan.

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van Galenstraat 95
1056 BJ Amsterdam


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp