Copy

"Let's be very clear: Strong men - men who are truly role models - don't need to put down women to make themselves feel powerful. People who are truly strong lift others up. People who are truly powerful bring others together."


- Michelle Obama

Versje | Lizette
Onze Tittygirl had een helder momentje en rijmde er op los. Een vers versje over hoe mensen je perspectief op de wereld kunnen veranderen en zo de wazigheid doorbreken. 
FEMALE GAZE
Door 1 ding wat je ziet, kan soms helemaal helder worden. Wij waren op de fototentoonstelling Unseen en lieten ons inspireren en prikkelen door alle beelden. Wil je weten hoe? Check de Female Gaze!
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Wazig.

Woman. 

Pff ik draai. Ik spin. Ik weet het even niet. Ik neem een slok van de Merlot die voor me staat. Het is allemaal.. wazig. Komt het door dat ene glaasje? Of door de chaos om me heen?

Ik heb gewoon even geen idee. Het enige wat ik weet, is dat het niet meer helder is en ik het niet meer ben. Ik neem nog een slok.  Ik weet niet wat ik wil. Ik weet niet wat ik voel. Of wie ik nu moet zijn. Je zou het toch eigenlijk moeten weten op je 30e? Toen ik 7 was dacht ik dat ik op mijn 30e het allemaal zou weten en ik het definitief had gemaakt. Ik zou een goede baan hebben als kapper en astronaut, een groot gezin hebben en een boerderij met dolfijnen midden in de stad. Ik ben nu journalist, heb geen gezin en woon in een appartement boven de Albert Heijn met in plaats van een dolfijn, een zwarte kat. Dus die 7- jarige zat niet helemaal goed. Het gevoel van niet weten overvalt me en maakt me bang en rustig tegelijk.

Juist door de onkunde openen er weer deuren naar mogelijkheden. Dat wazige kan juist weer de ruimte geven die ik zoek . Want waarom zou ik niet astronaut of kapper kunnen worden? Op een boerderij kunnen wonen? De dolfijn kan een probleempje worden, maar goed ik zou Klaasje de zwarte kat niet meer kunnen missen.

Ik neem nog een slok. En nog een tot het hele glas Merlot leeg is.  En het wazige bange gevoel volledig wordt overgenomen door het wazige warme gevoel van geluk.<
FEMALE GAZE
Ik zie 

Ik zie

Wat jij 

Niet ziet

 
De beelden hierboven zijn gemaakt op de fotobeurs Unseen 2018 in Amsterdam.
Versje | Lizette
 
Soms denk ik er weleens over na,
hoe groot de wereld toch kan zijn.
Maar als ik dan weer naast je sta, 
dan voelt 'ie juist heel klein. 
Alsof 'ie aan onze voeten ligt, 
we veroveren 'm met een enkele stap.
Dan is het leven lang geen vergezicht, 
en nadert die horizon heel rap. 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  honderdentweede editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp