Copy

The thing to do, it seems to me, is to prepare yourself so you can be a rainbow in somebody else's cloud. Somebody who may not look like you. May not call God the same name you call God - if they call God at all. I may not dance your dances or speak your language. But be a blessing to somebody. That's what I think.

- Maya Angelou

LOTTE'S BEELDEN
Onze fotograaf Lotte Dale bewijst dat raven echt een leven is. Kijk hieronder naar een van de beelden, die Tittygirl Lotte heeft vastgelegd tijdens de Amsterdamse nachten.
FEMALE GAZE
Er is zo veel moois te zien om je heen.. Wij laten je in de rubriek Female Gaze flirten met street- art. Deze week uit Kopenhagen!
 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur!
 

Woman. 

Gekleurde lichten, zwetende mensen, natte voeten. Ik dans in rondjes met mijn ogen dicht en mijn armen gaan hoger dan ooit tevoren. Ik ga door. Ik blijf bewegen. En ik blijf draaien. Ik beweeg met mijn lichaam alle kanten op Er bestaat geen links of rechts. Ik voel niks, ik denk niks, ik zie niks. Ik hoor alleen de opzwepende muziek, die me meeneemt naar een andere plek.

Een plek waar geen geweld bestaat. Een plek waar politiek geen rol speelt. Een plek waar iedereen mag bestaan. Ik ben hier het liefst. Op een plek waar alles kan en alles mag, maar waar ook niemand dit afkeurt.

Pas zodra de eerste geluiden van buiten weer deze wereld binnendringen en ik het geluid van de ochtend hoor, weet ik dat het nu weer tijd is om deze wereld uit te stappen. Terug de wereld in van geluiden van het gerinkel van de tram, het getoeter van de Ubers en het gescheld van de fietsers. De stad waar twee werelden naast elkaar zijn. De ene wereld is die van de dag en de andere van de nacht.

Maar slechts 1 week per jaar lopen die twee werelden door elkaar heen. Dan is de hele stad geel en zwart. Van vlaggen, lampjes, en rugzakken tot de bandjes om de bezwete armen. We dansen zowel in de zwarte nachten als in de lichte ochtenden. We dansen deze week samen. Dansen om te dingen te vieren, dingen te realiseren of dingen te vergeten. Een week waarin muziek gewoon prachtige muziek is.<
FEMALE GAZE
Ik ga door
Door het licht
Tot het licht uit is.

 
Uit Kopenhagen
TITTY MUSE  | Dolly Parton
They let you dream just to watch them shatter
You're just a step on the boss man's ladder
But you've got dreams he'll never take away
On the same boat with a lot of your friends
Waiting for the day your ship'll come in
And the tide's gonna turn
And it's all gonna roll you away


De tekst uit het bekende nummer 9 to 5 van de inmiddels 72- jarige countryzangeres Dolly Parton. Kunnen we dit feministisch noemen?

Dolly heeft haar eigen business vanaf de grond opgebouwd. Haar carrière nam tegelijkertijd met de feministische beweging in Amerika een vogelvlucht. De zangeres is nog steeds in full swing, van samenwerking met zangeres Miley C tot grote shows,  ze is niet klein te krijgen.

Op eerste gezicht zouden critici haar allesbehalve een feminist noemen vanwege haar blonde coupe, strakke pakjes en enorme boezem, maar er lijkt een tegenbeweging te zijn, die maar al te graag Dolly wil omarmen als een vechter voor de vrouwenrechten. Ja, ze heeft zich misschien niet concreet ingezet voor sociale rechten van de vrouw in Amerika door op de barricaden te staan, maar wel door middel van de tekst in haar wereldberoemde platen en deze boodschap voor miljoenen publiek dit toe te lichten.

Is dat ook niet een manier om mensen over iets na te laten denken? Of staat dit misschien voor jou gelijk aan een shirt met 'feminist' erop van de winkelketen Zara?

Een zangeres die sommigen een muse noemen en anderen misschien niet als het aankomt op feminisme. Oordeel zelf en ga met ons in discussie. Want juist door erover te praten, komen we ergens. Niet door stil zijn.<

 
Door S. van der Plas
TITTY IN DE MEDIA
November 2019 Marie- Claire.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 105e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp