Copy


"Cheating is never to do with how attractive you are."
 


- Marie Helvin

LOTTE'S BEELDEN
 

Onze fotograaf Lotte Dale bewijst dat raven echt een leven is. Lotte zit in het TittyMag team vanaf
het eerste uur en laat de oerkrachten in de mens op haar foto's zien. 
Kijk hieronder naar een van de beelden, die Tittygirl Lotte heeft vastgelegd tijdens de ruige en mooie Amsterdamse nachten.

BEDROG

Deze week een thema waar je een negatief gevoel bij kan hebben, maar toch is het iets wat we allemaal kennen. We hebben het zelf misschien wel ooit gedaan: iemand bedriegen. Of we zijn ooit bedrogen geweest. Weet jij het nog? 
Wees nou eens eerlijk. Tegen jezelf, tegen anderen. Doe het. Of durf je het niet?  
Wij van The TittyMag proberen het zo goed mogelijk, maar ook wij zijn soms bang in de spiegel te kijken en de waarheid onder ogen te komen. 
Laat ons je persoonlijke verhaal weten in een DM op onze Instagram @thetittymag of via thetittymag@gmail.com. We praten namelijk graag met je verder.
Liefs,

The TittyMag.

 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan Lotte's werk vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com

Woman. 

Ik voel me zo ontzettend gekwetst. Heb je het wel door? Volgens mij kijk je niet eens. Je luistert niet. Je hoort me niet. Je ziet me niet. Als ik lach. Dan lach jij. Wanneer jij lacht, dan lach ik niet. Wanneer ik lach? Dat gebeurt niet.

Je hebt mij gekwetst. Ik dacht dat jij naast mij stond. Samen met mij keek. Samen met mij luisterde. Samen met mij lachte. Alleen jij doet dat alleen. Op de plekken waar ik samen met je dacht te staan. Was jij niet. Daar stond ik alleen. Alleen te luisteren, Alleen te kijken en alleen pijn te voelen. En dat zie jij niet. Want jij kijkt niet naar mij. En je luistert niet naar mij. Ik luister wel naar jou. Ik kijk wel naar jou. Je lacht niet eens naar mij.

Of je dat ooit hebt gedaan? Ik kan het me niet meer herinneren. Want de herinneringen zijn nu ook nog maar die van mij alleen. Jij deelt ze niet. En hebt ze nooit gedeeld. Alleen dat heb ik nooit gezien, nooit beseft en nooit geweten. Ik voel me alleen gekwetst en dat zal jij nooit met me delen.<
FEMALE GAZE
 
Ik dacht dat ik al thuis was.

Maar een huis is niet perse een thuis.<

 
Foto is gemaakt in Amsterdam West.
COLUM| SASKIASOE
Krachtpatsers

Om mij heen zie ik alleen maar sterke vrouwen. Krachtpatsers zijn ze, met stuk voor stuk een uitgesproken mening, een carrière, een uitgebreid sociaal leven en een persoonlijke stijl waar je ze mee kan uittekenen. En dan sta ik daartussen.

Strijdend als BA student aan de geesteswetenschappen van de UU draai ik mee met mijn vriendinnen die al werken, huizen kopen, gezinnen stichten en elk jaar meer spelden op hun wereldkaart zetten van places-I’ve-seen. Ik ben blij als ik in de week Utrecht eens uitkom.​​​​​ En wanneer ik dan deze ‘dorpse’ stad (Ut is gewoon de 4e stad van Nederland) verlaat en me weer bevind tussen de bovengenoemde krachtpatsers, dan voel ik me nog weleens een bedrieger. Tijdens de update-ronde waarmee ons samenzijn dan start wedijver ik met de behaalde targets en de toegewezen bonussen, of de bezochte festivals en toffe events en, tja, dan kom ik er nog weleens bekaaid af. Ben ik dan de zwakste schakel tussen die groep toffe vrouwen? Zo voelt het soms. Bedrieg ik de boel dat ik hier dan met hen mee mag draaien?

Nee. ​​Want iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Hoewel ik misschien een ‘oudere’ student ben, ben ik ontzettend blij dat ik nu de kans krijg om mijn studie Engelse Literatuur te voltooien. Ik ontwikkel me meer dan ik op mijn achttiende deed en accepteer en pak meer kansen dan dat ik toen zou hebben gedaan. Misschien ben ik nog niet zo’n krachtpatser als al die powervrouwen om me heen, maar ik blijf bij mezelf in mijn eigen tempo en dat is juist authentiek. ​​​Ondanks het geluid van de millennial die zijn of haar tijd meer neemt om het uiteindelijke levenspad te vinden lijkt de druk nog steeds erg groot om in het gevestigde stramien mee te draaien.

Het keurslijf blijkt helaas minder mensen te passen. Dat maakt degenen die hun eigen pad bewandelen geen bedrieger, maar des te meer een krachtpatser. En dan ben ik dat ook. <

 
TITTY TALKS
 

We zijn los met onze Titty Talks en de derde edities was fantastisch! Samen met Bumble en het Ink Hotel organiseerden we met TheTittyMag een brunch voor 30 creatievelingen: The Female/ Femmes edition! 

We zochten deze keer samen naar de grenzen van creativiteit. Want wat betekent creativiteit eigenlijk? We hadden tijdens onze talk weer ons interactief moment met mooie inzichten en een inspirerende dialoog. Dank aan onze 5 sprekers: @miloudeelen, Samya Hafsaoui, Perla Lette, @sevilayvandorst en Sylvia Blazer! 

Onze Titty Talks zijn maandelijkse events waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen! Een middag vol geweldige sprekers, kunst en andere inspiratie. 
De prachtige illustraties van de deelnemers van afgelopen event gemaakt door Amanda van Effrink zijn snel online en natuurlijk de bekendmaking van ons volgende event eind februari! Wil je verder meedenken, meedoen, meepraten of wil je een samenwerking aangaan? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com of check www.thetittymag.com!


 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, De Moesjes, Thorn/ Roos, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Nine Balk, Sam van der Plas, Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 120e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp