Copy

"Being the Queen is not all about singing, and being a diva is not all about singing. It has much to do with your service to people. And your social contributions to your community and your civic contributions as well."


- Aretha Franklin

Lotte's beelden
Deze vrouw laat je van de foto afknallen. De meest bijzondere mensen legt zij vast met haar camera. Allemaal sterke persoonlijkheden en daar zit soms een prachtige diva tussen. 
Columnist HETEMARCO: Lees alles over het ware diva- gevoel. Onze columnist HETEMARCO vertelt je hoe je dat bij jezelf kan herkennen. En? Zit er een divaatje in je of niet?
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Diva.

Woman. 

Heerlijk. Ik droom weg terwijl de kapster mijn hoofd licht masseert. Ik spreek altijd mijn kaper af op de eerste dag van mijn salaris. Op die dag heb ik namelijk het gevoel, dat ik de hele wereld bezit. Ik reken af met openstaande Tikkies, koop de hele sale van de H&M- site leeg en boek meteen een pedicure.

Op dat moment voel ik me een blonde Kim K. en heb ik 0 geldzorgen. Kijk, na 1 week is dat gevoel ook weer helemaal weg en heb ik het idee, dat ik mijn leven verder wegslijt met een pot pindakaas op de bank zonder enige sociaal uitje in het vooruitzicht.

Ik heb eigenlijk geen idee waar dat gevoel vandaan komt? Is het gevoel van 'de wereld ownen' zo materialistisch? Hoezo moet ik daar geld voor bezitten om dat gevoel te bezitten? Blijkbaar draait het in de wereld om geld, ok. Alleen dat is het  niet alleen toch?

We willen graag geliefd worden, op een mooie plek leven en genieten. Dat moet eigenlijk allemaal ook zonder die munten en briefjes kunnen. Natuurlijk maakt dat het allemaal makkelijker. Alleen kijk eens wat je al hebt en hoe je eraan bent gekomen. Kim K was al Kim K zonder Kanye. Ik kon al wegdromen naar mooie gedachtes en plekken zonder de knedende handen van mijn kapster. En een diva kan ook heus niet materialistisch zijn. Het is en blijft toch wel een diva.<
COLUMN HETEMARCO: De Diva droom
Een verhuizing staat voor de deur. Nou ja, op dit moment vooral nog in dozen. Terwijl ik door mijn kledingkast heenga kruipt er een gevoel naar boven wat ik al tijden probeer te onderdrukken. Ik ben uitgekeken op het grootste deel van mijn kledingkast. Maar nu ik deze kleren in dozen aan het stoppen ben is er geen ontkomen meer aan. Wat heb ik toch veel kleurloze, nikszeggende kleding. Wat moet ik ermee. Ik kom tot een besef, het is nu of nooit. Ik ga rigoureus kleding wegdoen die ik niet meer wil. Het is tijd om meer diva te gaan. 


Elke dag is weer een nieuwe kans om er weer fantastisch uit te zien. Nieuwe outfits moeten worden gescoord. Dit is het moment. Het is 25 graden en ik heb een kast met 20 spijkerbroeken. Hoezo!? Dat past niet bij het imago wat ik compleet ontleen aan mijn nieuwe gouden bed. Daar hoort een totaal andere stijl bij. Je snapt misschien al wel waar ik heen wil. Tienduizend smoesjes bedenken waarom ik nu echt wel nieuwe kleren mag kopen. Even helemaal los. Maar deze fout heb ik eerder gemaakt. In één klap heel veel nieuwe kleding kopen is in mijn geval niet slim. Ik koop 20 dingen die op elkaar lijken maar nét even anders zijn. Om er vervolgens over een jaar naar te kijken en te denken: wat een eenheidsworst in mijn kast. Ik ben er wel weer klaar mee. 

Soms zou ik echt iets meer diva willen zijn. Weten wat ik wil zodat ik het vervolgens kan eisen en met mijn ogen kan rollen als iemand het niet begrijpt. Jeetje, je weet toch wat ik wil? Hoe lang ken je me nou al? Mensen die mij een beetje kennen weten dat dit bij mij niet zo snel gaat gebeuren. Vandaag wil ik dit. Morgen weer wat anders. Enige eis die ik wel kan stellen. Shoppen doe ik alleen. Dat kan ik niet met anderen.<

#FEMALEGAZE
 

Je hebt grote en kleine diva's.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  drieënnegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp