Copy

"Some days are just bad days, that's all. You have to experience sadness to know happiness, and I remind myself that not every day is going to be a good day, that's just the way it is!"Dita von Teese

 FEMALE GAZE

Lach eens om die onverwachte dingen om je heen. Ontdek het in onze street art- rubriek, de Female Gaze!
COLUMN LIZETTE

Onze Tittygirl Lizette schrijft dat we het zelf moeten doen.. Wat? Lees het deze week in haar inspirerende column.
FEMALE GAZE

 Plezier is vaak onverwacht. 
Anders is het niet leuk meer.


 #Paris #lemarais  #streetart 
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Plezier.

Woman. 


Ik kan hard lachen als ik op de fiets zit en de eerste lentezon voel branden. Ik kan lachen om een column in de NRC op zaterdag. Ik kan lachen om een dom grapje van mijn vader. En ik kan lachen als ik mezelf gedraag als een kluns. Eigenlijk kan ik om zoveel lachen. Net als dat ik om zoveel kan huilen. Alleen waar haal ik die lach vandaan?  Of die traan? Het kan zijn ,dat ik die haal uit de dingen, die ik doe, maar ook uit de mensen met wie ik me omring. 
Ik doe het uiteindelijk zelf. Ik omring mezelf met mensen. En ik omring mezelf met de dingen die ik doe. Dat bepaal ik allemaal zelf. Alleen haal ik dat geluksmoment uit de reacties van anderen of uit mijn eigen gevoel? 

Ik heb anderen nodig. Dat laatste klinkt triest, maar het is de waarheid. Ik vind het fijn om anderen te pleasen, terwijl het me ook kan vermoeien. Het geluk en genot wat ik daaruit haal voelt soms als een verslaving. Een prettige, maar ik weet ook dat die high zo uitgewerkt is. Uiteindelijk ben je weer op jezelf. Alleen op de fiets in dat lentezonnetje. En ik ben de enige die trapt en die kan lachen.<
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram. De grootste en meest creatieve powervrouwen online, geselecteerd door @thetittymag! Deze week de Amerikaanse  fotograaf @nadialeelee! Ze staat bekend om haar cinema invloeden, felle kleurgebruik en de vaak dominante vrouwelijke hoofdrol in haar beelden!
COLUMN LIZETTE

Ik dacht altijd dat het glazen plafond niet bestond als je hard genoeg werkte, dat als je de kennis had echt wel iedereen naar je zou luisteren, dat je als vrouw vooral, of misschien zelfs alleen, mee mag doen als je het er volledig mee eens bent.

 

I was so wrong. Nee, niet altijd. Nee, niet in alle situaties, niet bij iedereen. Maar toch wat vaker dan me lief is, ben ik anderen aan het plezieren, omdat ik eieren voor m’n geld kies. Anders ben ik weer dat opstandig kind, ongesteld ofzo, die moet schreeuwen als brugman, schoppen, slaan, vechten en dan voor 30% wordt gehoord.

 

Het verbaast me altijd als ik met mannen hierover praat, hoe zij niet doorhebben hoe vrouwen zich in bochten wringen om de mannen te plezieren terwijl ondertussen op subtiele wijze invloed uitgeoefend wordt. Want rechtstreeks onderhandelen, dat is aan dovemansoren gericht.


Waarom buigen we mee? Waarom spelen we dit spel? Waarom eisen we niet iedere dag onze plek, die we even goed verdienen, op? Waarom zitten er nog steeds 4 oude mannen elke zondag aan een tafel in een voetbalprogramma waar het nooit over voetbal gaat, maar waar wel elke minderheid in de maatschappij door het slijk wordt getrokken onder het mom dat heel veel mannen in Nederland dat vinden?

Ik ben hier om niemand anders te plezieren dan mijzelf. Jij bent hier om niemand anders te plezieren dan jezelf.<
Afbeelding: Toiletpaper Magazine.

NOG MEEEER TITTY???


VERDER?

We zijn bezig met ons eigen fotoboek!  
Waarover? Je kan het vast wel raden.. Op zondag 25 februari starten we met de eerste shoot! Meer info volgt zsm! 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  zeventigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp