Copy
31 oktober 2017 | Editie 55 | Aantrekkingskracht

"Without contraries is no progression. Attraction and repulsion, reason and energy, love and hate, are necessary to human existence."

 William Blake

 

KARMA IS OUR BITCH

Tittygirl Lizette is back! En hoe! Want het komt ons niet allemaal aanwaaien. Waarom niet? Lees verderop waarom!
 
 
ONZE EIGEN @HETEMARCO

Voel je die spanning? Het is in de nacht soms 1 groot magneetveld. Onze Titty @hetemarco laat ons deze keer duidelijk zien waarom.
FEMALE GAZE

Kom dan. Kom nu eens heel snel. Of zie je me soms niet staan?
 #streetart #Haarlem 
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Aantrekkingskracht.

 
Wo(man). 

Wie ben jij? Waarom wil ik je aanraken? Je voelen. Je ruiken. Je horen. Ik mis je als het niet kan. Ik voel me niet compleet zo zonder jou. Je bent een verslaving geworden. Maar waarom? Wat doe je met me? Is het iets natuurlijks? Kan ik de natuur zomaar de schuld geven? Of zit het zo diep in me, dat het door mijn hele lijf stroomt? Het lijkt bijna elektriciteit. Het knalt en knettert over, maar moet dit zo zijn?

Er zijn boeken overgeschreven, platen vol over gezongen en vele toneelstukken over gemaakt. Die sterkte van de aantrekkingskracht. Het maakt ons sterker, maar soms ook kapot. Alleen we kunnen er niks aandoen. Want we willen het. Ik wil het. Ik wil jou. Dat cliché van al die kunsten dat ben ik aan het doorlopen. Alleen het maakt me niet uit, want je zit zo diep al in me geworteld dat ik het me eraan over heb gegeven.

Maar wat betekent dat dan als je er echt niet meer bent? Ben ik dan nog wel 1 compleet mens? Ik weet het niet. Ik weet ook niet wat normaal is. Het enige wat ik weet is dat ik het voel. Die kracht die me naar jou toe duwt. Dat onzichtbare touw wat me naar jou toetrekt en aan je verbindt.

Voel jij het ook?Of wil je het het liefste doorsnijden?< 
Lotte

De seriewoordenaar- 'Aantrekkingskracht"

COLUMN| KARMA IS OUR BITCH

What goes around comes around zong Justin onze andere Disney Club lieveling Ms. Spears ooit toe. Maar niet alleen hoe we onze naasten behandelen heeft volgens de wet van aantrekkingskracht effect op gebeurtenissen in ons leven. Karma is niet alleen een bitch als je ooit die onwijs betweterige kutcollega onder een bus hebt geduwd (in gedachten dan, he), maar juist ook als je de hele dag in een instaloop zit en die ogenschijnlijke perfecte levens je doen beseffen hoe ontzettend slecht je het toch eigenlijk voor elkaar hebt.

 

Want volgens de wet van Aantrekkingskracht hebben onze gedachten niet alleen invloed op hoe wij de wereld zien maar ook op hoe de wereld ons ziet en wat we met onze mindset in die wereld kunnen bereiken. Als een soort magneetje trekt onze positieve attitude goede dingen aan en negatief stoot het uiteraard af. Klinkt een beetje makkelijk en lui, he? Als je maar positief over de dingen denkt dan komt alles je dus aanwaaien, maar zo werkt het leven toch helemaal niet?

 

Nee, zo werkt het leven niet, maar toch hebben we allemaal weleens mogelijkheden weggedacht. Iedereen heeft wel een droom die echt onmogelijk lijkt, want moeilijk, onduidelijk, duur, overwhelming. Waarvan je niet kan zien welk pad je in godsnaam moet bewandelen om het ooit te kunnen bereiken. Laat maar denk je dan. Dat gaat me toch nooit lukken. Maar wat als je dat pad nou in hele kleine doelen had opgehakt? Dan is niet alleen elk doel een overwinning, in plaats van een lijdensweg naar een uiteindelijke mislukking, maar is er ook ineens overzicht. Als je denkt in haalbaarheid en niet in falen, dan trek je volgens deze wet positiviteit aan en waarom zou je dan je goal niet halen?

 

Of heb je weleens zo’n dag dat je je cappuccino gratis krijgt, je met een wildvreemde op straat in gesprek raakt over je vette broek (die suuuuper oud is en maar 50 euro van de zara) en die ene scharrel je uit het niets weer begint te appen? ‘Waarom nu ineens?’ denk je dan misschien, maar het is heel simpel: je voelt je goed, zeker van jezelf en dat straal je uit. En mensen willen zich natuurlijk het liefst omringen met anderen die hen inspireren of waarvan ze voelen dat die positieve energie met zich meebrengen.

 

We denken zo vaak na over alle factoren buiten onszelf waar we geluk, tevredenheid en positiviteit uit hopen te halen in ons leven. Als ik nou maar die betere baan had, die leuke relatie, dat mooie huis, dan zou alles beter zijn. Maar we staan er niet bij stil dat het misschien wel omgekeerd werkt. Dat als we ons sterk en goed genoeg voelen om eens met onze baas te gaan zitten en onze ambities uit te spreken die baan wel dichterbij is dan we denken. Want wie wil nou niet een gemotiveerde werknemer, die niet alleen zelf veel leert maar vol energie het bedrijf een stukje verder helpt? Of als we gelukkig zijn met ons leven en onszelf dat dan de partner zich aandient die niet een leeg gat vult, maar een awesome toevoeging is op alle het mooie dat er al is?

 

We kijken zo naar anderen, vergelijken onszelf zo met ideaal plaatjes die overal aan ons worden gepresenteerd, dat we soms vergeten te genieten van het positieve dat er al in ons leven is. We piekeren over onhaalbare zaken, omdat alles nu en in 1 keer moet en we niet meer zien dat we veel verder komen als we blij zijn met elke kleine stap. Because what goes around comes around and then karma is our bitch.<Image by Toiletpaper Magazine

Onze eigen @hetemarco

Aantrekkingskracht van @hetemarco. 

NOG MEEEER TITTY???

Wil je het optreden van onze Tittygirl Cathelijne Blok bij presentator Malou Holshuijsen op Radio1 terugluisteren? Check dit:

https://www.nporadio1.nl/de-nacht-van-de-radio/onderwerpen/431449-verhalenverteller-cathelijne-blok-te-gast


Daarnaast is onze Titty Co- Founder Cathelijne Blok genomineerd voor de VIVA400!

Future is female was het toch?Stemmen dus.. 

https://www.viva.nl/viva400/creatieven/page/10/#cathelijne-blok


 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher, Anne Bosveld en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Vera Dilrukshi, Raymond van Mil, Lotte den Toonder, Zowi Vermeire, Sam van der Plas en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze vijfenvijftigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp