Copy

"My life is full of drama, and I don't have time to worry about something as petty as what I look like."


Adele.

 FEMALE GAZE


Drama op elke hoek van de straat. Ontdek het in de street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 


Vrouwen.
1 Groot drama als ze er zijn.
1 groot drama als ze er niet zijn. #Berlin #streetart  #Thewall
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Drama.

Woman. 

Dramaqueen. Zo voel ik me op sommige momenten. Ik kan er gewoon even niks aan doen, maar dan moet ik gewoon heel even janken. Of ontplof ik. Zonder woede en zonder pijn, maar toch gebeurt het. Dan lijkt alles om me heen even helemaal niet duidelijk. En ben ik zelf ook allesbehalve. Dan lijkt het alsof iets in mij drama wil creëeren. 

Vervolgens lijkt de jankbui of ontploffing weer heel ver weg. Alsof er niets is gebeurd, alleen het kwaad is al geschied. En als er iets is waar ik wel jankbuien van kan krijgen, is wanneer ik woede en pijn bij anderen veroorzaak. En dan is er pas echte drama! Dus vermijd ik het liever en doe ik het trucje van mijn oma: tel tot tien.

Soms mag je even die dramaqueen zijn, maar denk even erover na in tien seconden of het je waard is. Soms wil je het misschien even opzoeken. Opzoek naar drama. En dan is er maar 1 queen, die je maar beter even alleen kan laten heersen op haar slaapkamer.<
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

De Spaanse artiest Joan Cornellà Vázquez is een cartoonist en illustrator, die bekend staat om zijn humorvolle en satirische strips. Hij gebruikt actuele thema's als onderwerpen in zijn werk, maar zoekt de randjes op waardoor het gelijkertijd actueel als beledigend gezien wordt.@sirjoancornella is van de meest toonaangevende artiesten van dit moment. Race dus snel naar @sirjoancornella op Instagram!

COLUMN SASKIASOE | DRAMA
 

De hele wereld is een toneel, en alle mensen zijn acteurs. En waar Shakespeare de mens slechts 7 rollen toebedeelt, denk ik dat je in één leven oneindig veel rollen speelt. De perfecte dochter, de vroegwijze vriendin, de zelfstandige, de geliefde, de vrolijke, de verdrietige, de succesvolle, de mislukking. And then some. De maskers die je opzet stellen je in staat de coulissen te verlaten. In de kaders van een rol neem je deel aan de dynamiek van het geheel waar de mensen samenvloeien in groepen en zich naar elkaar. In de ene dynamiek sta je op als leider, maar juist in een andere blijk je veel volgzamer. Het spel schept orde, maar het blijft een spel.                                                 

Je bent immers niet de rol die je op dit moment aanneemt. Je persoon is een smeltkroes en kan niet gepakt worden binnen kaders, want naast de veelvlakkigheid van de mens is ze ook veranderlijk.

En dat is oké. Je hoeft niet altijd de sterke te zijn en je mag ook best een keer het kreng zijn. Bovendien hoef je je niet altijd senang te voelen in je rol, want het leven draait niet alleen om behaaglijkheid. Met het hoge gehalte plastic van de tegenwoordige tijd wordt nog weleens vergeten dat de wereld vol met barsten zit. Het is allemaal niet zo dramatisch als de keerzijde van het leven eens aan het licht wordt gebracht. Want laat het nou juist die veelvlakkigheid van de mens zijn, die een mens doet leven. <

 

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  Eenentachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp