Copy
10 september 2017 | Editie 49 | Vermaak

"Sometimes I get very dressed up just to go to the corner for some bread; I dress for my own amusement."

Paloma Picasso
 

ONZE EIGEN @HETEMARCO


Ja vermaak is @hetemarco. En @hetemarco is vermaak. En hij krijgt regelmatig een dosis vermaak binnen, gewoon via zijn eigen beeldscherm.
FEMALE GAZE


Kijk iets verder dan je normaal doet. En ontdek het vermaak om je heen. Voor je. Boven je. Onder je. In deze rubriek laten wij je kijken. En volgende keer kijk je ook misschien eens verder.
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Vermaak.

Meer zien? Aanstaande donderdag kan je een prachtige expo zien van onze Lotte in FAC SHOP op de Jan Eef in Amsterdam West!
 

Woman. 

Vermaak. Ja we willen het allemaal. Je wilt het in de vorm van een goed boek, een grappige film of een mooi toneelstuk. Of je zoekt vermaak in een avondje drinken in de kroeg of een etentje met vrienden. Waar zoek jij het?

Alleen moet je je dan wel afvragen wat voor jou geluk is. Moet geluk iets zijn wat je zelf van binnen voelt? Of mag je het ook opzoeken?

Ooit speelde je prima alleen met een pop, een auto of buiten op straat. Alleen zoeken we vermaak eigenlijk altijd in het tastbare? Of creëren wij uiteindelijk zelf ons eigen plezier? Wij lachen en voelen dat geluksmomentje. Die glimlach. Ja die persen wij er zelf uit. En die is van ons. Die is door niemand anders gemaakt.

Vermaak zou toch voor ons allen hetzelfde effect moeten hebben? Namelijk dat we ons gelukkig voelen. En dat ene. Dat geluk. Dat ligt uiteindelijk bij onszelf. En niet in een boek, een toneelstuk of in een film. Uiteindelijk moeten we zelf die lach op ons gezicht toveren. En dan heb je het ultieme vermaak ervaren,<

 
FEMALE GAZE

Ho. Kijk. Daar. Een tiet.

#streetart #freethenipple #amsterdamrozengracht
Onze eigen @hetemarco
 
Vermaak
Is
Tijdelijk
Toch?<
By Tittygirl Fannie van Holsteijn <3 

Zin in meer Titty?
Onze eigen Titty Co- Founder Cathelijne spreekt aanstaande vrijdag vanaf 17:00 op Una's Original event in Expocafe in Amsterdam- Noord over de (fe) male gaze.

En einde dit jaar organiseren we ons eerste eigen event. Wil je meedoen of meedenken? Mail ons!


 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher, Anne Bosveld en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Vera Dilrukshi, Raymond van Mil, Lotte den Toonder, Zowi Vermeire  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze negenenveertigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp