Copy

"I am definitely a summer person. Don't get me wrong: I love winter when it's beautiful and sunny - I don't really care about cold - I just hate the grey."Doutzen Kroes.

 FEMALE GAZE


Drinken in het park, dansen in de nacht.. De zomer is overal.. Zelfs op straat...Ontdek het in de street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 

Hitte zorgt voor liefde en woede.
Kan ik kiezen?
 #Berlin #streetart  
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Zomer.

Woman. 

Iedereen lacht, geen gescheld door fietsers, mensen hebben massaal Tinderdates en vanaf 17:00 is iedereen al dronken. Dit betekent maar 1 ding: het is zomer. 
Zomer is eigenlijk mijn favoriete seizoen. Natuurlijk houd ik van de winterse feestdagen, de mooie kleuren van de herfst of de heerlijke bloemengeuren van de lente. Alleen de zomer is het einddoel.

We bouwen het op met het loslaten en vallen van alle bladeren, we realiseren weer wat we hebben einde jaar en we werken naar een doel toe in de lente met een frisse start. Ik zie de zomer dan ook als een soort kers op de taart. Op dat moment zie je de zaadjes die je heb geoogst uitkomen in wat je wilde. Dat kan soms resulteren in daadwerkelijke zaadjes van de AH, maar ook zaadjes, die je letterlijk hebt geoogst binnen je carrière of liefdesleven.

Want hoe heerlijk is het om op de fiets door die warme zomerwind en een lach op je gezicht naar je werk te fietsen. Of af te spreken met je geliefde in het park op die zwoele avond? Ja daarvoor is de zomer. En ook al komt er aan al het goede een einde en staat herfst weer voor de deur, je weet dat dan het rondje opnieuw start. Opnieuw die mooie kleuren van oktober, de warme chocomel in december of de eerste lammetjes in april. Klinkt zoetsappig en dat is het ook. Want hoe heerlijk is die zwoele zomeravond. En dan laten we die hooikoortsbui gewoon even achterwege.<


 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

 

Fotograaf Juno Calypso staat bekend om haar zelfportretten waarin ze zichzelf letterlijk en figuurlijk blootgeeft als haar alter- ego Joyce. In haar zelfportretten onderzoekt ze de thema's als cosmetische schoonheid en uiterlijk to in het bizarre. Dit laatste zien we vooral terug in de bizarre settings of verkleedpartijen tijdens de shoots.  

Zo reisde ze in de zomer van 2015 af om een week alleen door te brengen in een honeymoon resort en met name de foto''s met het hartvormige bad zijn een aanrader op de Instagram van @junocalypso!

COLUMN SASKIASOE | ZOMER

Wat ben ik blij met dit weer. Nu wel weer. Het spel wordt hervat tussen de warme zonnestralen die mijn lichaam dankbaar tot zich neemt en omzet in ziltige druppels die feestelijk parelen onder mijn vleugels en boven mijn lip.                      

De zomer lokt de uitgedroogde, verwaarloosde schenen de zware denim tenten uit en als een goede gastvrouw omarmt ze zelfs mijn roomkleurige zielepietjes van onderbenen met een hartelijke, roodgebrande welkomstgroet. Hartelijk is de zon, maar ook onverbiddelijk. Mijn bolle buikje mag zich ineens niet meer verstoppen in de warme, meer stof omvattende wintergarderobe. Nee, de oversized wollen trui is ingeruild voor figuurgetrouwe jurkjes en rokjes die flirterig hangen in mijn kast en zonuren verwachten. Vertwijfeld maar verwachtingsvol gaat zo’n rokje dan om de heupen, gepaard met een schietgebed dat het nog zo zal passen als vorig jaar, en dan stap je de spotlight in van het felle daglicht en voelt het alsof de wereld niets beters meer te doen heeft dan je een genadeloze spiegel voorhouden.       

Na een paar dagen hittegolf ben ik genoodzaakt me over te geven aan de wensen van mijn lichaam, en trek ik steeds makkelijker dat luchtige kleedje aan. Ik paar het met een functionele hotpants die onmisbaar is voor het fiets en loopgemak. Sexy is anders, maar het voelt wel lekkerder. Want lekker voelen, daar is de zon eigenlijk voor bedoeld. En wat als je je nou niet altijd lekker voelt in de zon? Dat zichtbaar zijn in de spotlight voelt voor mij, zeker met de eerste stralen, niet van nature aangenaam. Ik moet altijd even opwarmen voordat ik met energie een sprongetje van geluk kan maken in het mooie weer.                                  

Gelukkig wen ik steeds sneller aan de warmte en geniet ik steeds meer van mijn zichtbare lichaam. Vandaag houdt de warming-up op en loop ik opgewekt in mijn zomerjurk een ommetje naar de Ap.<

 

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  vierentachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp