Copy

I flirt all the time. I like men! I don't think we can do without them.

- Nina Simone

#INSTAGIRLS
Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek, #INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest  creatieve onlinepiraten.
FEMALE GAZE
Er is zo veel moois te zien om je heen.. Wij laten je in de rubriek Female Gaze flirten met street- art.
 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Flirten.
 

Woman. 

#Metoo. Bij elke # een openbaring of een uiting van een slachtoffer of een dader. Een hashtag die ervoor zorgde dat de hele wereld online op scherp stond en nog steeds staat. Verhalen van slachtoffers werden massaal gedeeld op alle mogelijke online kanalen. Maar ook mogelijke daders weren ge-out. De Rutgers Stichting sprak een jaar later over #metoo en wat het te weeg heeft gebracht. 

Mensen kwamen naar buiten met hun verhaal. Seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag werden thema's waar men eindelijk over durfde te praten. Een hastag die ervoor zorgt, dat we erkennen dat er iets gaande is wat niet hoort.

Deze online strijd kon zich ver verspreiden en stopte niet bij de nationale grens. Het stak de wateren over. We zagen Instagram- acties van Amerikaanse sterren en twitterberichten van Engelse auteurs. We voelden en zochten die steun bij elkaar online en offline. We gooiden vuisten in de lucht, startten optochten door het land met spandoeken en bleven erover schrijven. 

De #MeToo-beweging gaf de slachtoffers en daders een gezicht. Gezichten die nieuw voor ons zijn, maar de aantallen niet. In Nederland krijgt maar liefst ruim de helft van de vrouwen en bijna een vijfde van de mannen te maken met seksuele handelingen tegen hun wil. HOE kan dat? Waarom hebben we daar nu nog een hastag voor nodig? Waarom kan het niet stoppen door het te schreeuwen van de daken of onze vuist omhoog te gooien? Deze cijfers rondom seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag zijn niet nieuw en zullen dat misschien wel nooit zijn.

We mogen best het 1- jarig bestaan van #metoo vieren, maar hopelijk is het op een bepaald moment niet meer een viering waard.<

 
FEMALE GAZE

Ik houd van koude cola met een citroentje.
Ik houd van stedentripjes in de herfst.
Ik houd van winkelen een uur voor sluitingstijd.
Ik houd van kunst op straat.
Ik houd van koffie met melk.
Ik houd van dansen op discomuziek.
Ik houd van boeken met een open einde.
Ik houd van films die romantisch zijn.
Ik houd van chocolade met nootjes.
Ik houd van avonden in de zomer.
Ik houd van jou zonder extra reden.<
 
 
uit Kopenhagen
TITTY MUSE  | LENA DUNHAM
Lena Dunhem kennen we als de hoofdrolspeelster uit de populaire serie Girls. Naast actrice staat de Amerikaanse  ook bekend om haar regie- en schrijfwerk. Ze wordt de feminist anno nu genoemd en is een ware voorvechter van vrouwenrechten en Planned Parenthood. Ze gebruikt haar social media om problemen van vandaag de dag aan te kaarten, maar ook zeker om in discussie te gaan.

Een reden om Lena uit te kiezen als Titty Muse!
          door S van der Plas
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 104e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp