Copy

"Don't ever doubt yourselves or waste a second of your life. It's too short, and you're too special."

- Ariane Grande

#FEMALEGAZE
In deze rubriek tonen we je street- art van over de hele wereld. Deze keer eentje uit Parijs. Een impressionistisch stukje street- art.
#INSTAGIRLS
Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek, # INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest  creatieve onlinepiraten.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Twijfel.

Woman. 

Couscous of pompoensoep? Nu sporten of Netflix kijken? Witte was of toch de stapel zwarte broeken? Ik kan elke dag wel twijfelen over dit grootse vraagstukken. Of naja van dat moment. Wat ik aantrek en of ik met dit weer een winterjas aandoe zijn nog grotere raadsels. Mijn hoofd zit er soms vol van. Dan wil ik het liefste aan niks denken en doen alsof er alleen vandaag is. Vandaag zonder stress van werk, verplichtingen van vrienden of geldproblemen. Deze vandaag zou volledig bestaan uit het nu. Een nu waarin geen opties zijn, maar alleen leven in dat moment.

En kijk. Dat probeer ik vaak en ik claim het ook aan iedereen. Alleen dat kan soms gewoon niet als er een stapel blauwe enveloppen op de mat ligt of mijn kat Klaasje in het douchegordijn hangt. Dan moet ik over tot actie en kiezen. Nu belasting betalen of later? De kat knuffelen omdat het wel schattig was of straffen aangezien het spierwitte mooie gordijn nu vol gaten zit.

Soms zou ik willen dat er iemand mijn huis binnenstapt en even alles voor mij kiest en oplost. Deze persoon, Ik maar er een haar van genaamd Sonja, want dat klinkt toch als een fijn betrouwbaar iemand. Waarom geen idee maar als ik nog een naamoptie had, had ik weer een vraagstuk voor nu. Nee Sonja zou het aanpakken. In die tijd kon ik alles aan haar overlaten en zou zij de rest van mijn dag bepalen. De dag was zonder vragen en keuzes. Sonja zou het bepalen. Zij kiest of ik couscous eet of pompoensoep. Of ik sport of Netflix. En of het wit of zwarte was wordt. En dan kan ik... Ja wat kan ik dan nog? Als alle keuzes besloten worden voor me. Geen idee. Die keuze heb ik dan niet meer. < 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

De Duitse illustrator uit Munster,Yeye Weller, had het ultieme streven om net zo te kunnen tekenen als kunstenaar Caspar David Friedrich.

Nu heeft hij uiteindelijk ervoor gekozen om zijn tekentalent te combineren met zijn gevoel voor slechte grappen, wat uiteindelijk zorgt voor fantastische kleurrijke creaties. Zijn unieke tekeningen zitten vol details en verwijzingen, die je soms alleen ziet als je extra goed kijkt. Kortom een volgtip op Instagram deze @yeyeweller!

#FEMALEGAZE
 

Strepen of stipjes vandaag?
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  achtenennegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp