Copy

"Women feel empowered when they can do the things that are supposed to be only for men, you know? It breaks boundaries, it's liberating, and it's empowering when you feel like, 'Well, I can do that, too."

- Rihanna

LOTTE'S BEELDEN
Onze fotograaf Lotte Dale bewijst dat raven echt een leven is. Kijk hieronder naar een van de beelden, die Tittygirl Lotte heeft vastgelegd tijdens de Amsterdamse nachten.
TITTY COLUMNIST SASKIASOE
SaskiaSoe neemt ons in haar mooie columns mee naar de mooiste plekken en gedachtes. Deze keer vertelt zenons hoe je het best kan omgaan met het begrip, Anti- conflict. Hoe? Scroll maar snel naar beneden.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur!
 

Woman. 

Ik kan er niet doorheen. De deur zit dicht. Potdicht. Ik duw met mijn hele gewicht. Ik probeer eraan te trekken. Maar geen beweging. Ik wil verder en meer. Ik heb zoveel in mijn mars, maar waarom ziet niemand dit? Die deur die zou toch geolied open moeten slaan? De rode loper zou er moeten liggen en er zou confetti gestrooid moeten worden. Alleen niks van dit. 

Ik kijk nog steeds tegen een dichte deur aan. Ik zie licht door het sleutelgat en ik hoor voetstappen aan de andere kant. Ik hoor stemmen en ik ruik kruidige geuren, maar zien of zelf proeven kan ik niet. Ik ben nog steeds door een paar houten planken van dit alles verwijderd en ik kan er niks aandoen.

Ik wil zo graag meepraten, meeproeven en meedoen. Maar dat kan niet. Hoe hard ik het ook probeer. Het gaat gewoon niet lukken. Ik probeer mijn angsten onder controle te houden. Ik weet niet hoe ik verder kan.

Ik ga op mijn knieën zitten en leg de zijkant van mijn hoofd op de vloer. Tot ik ook kan zien, ruiken en horen wat er aan de andere kant is. Dan ben ik er toch een beetje bij.<

 
FEMALE GAZE

Over smaak valt niet te twisten.
 
Uit Amsterdam
COLUMN SASKIASOE  | Anti- conflict
Self-indulgence lijkt gepaard te gaan met deze tijd. We verwennen onszelf met luxe, mooie en lekkere zaken en bovenal gemak en ontspanning. Want, zeg toch eens zelf, wij hebben dat verdiend. Sterker nog, wij zijn dat waard. Langzaamaan brokkelt de maatschappij af in losstaande schakels die zichzelf structureel op een verhoging plaatsen om er met de gemeenschappelijke buit vandoor te gaan. Gemakzuchtig wordt het eigen perspectief als absolute waarheid aangenomen en ruimte maken voor iets anders gaat daar niet mee gepaard. Zelfreflectie is een trend, maar alleen als het goed staat op een plaat, #yoga. Zo raakt de moderne, in zichzelf gekeerde mens steeds verder geïsoleerd.        

Een gesprek met oude vrienden verliest de vertrouwde herkenning en mondt uit in vervreemding. Dat is toch heel bijzonder, dat hij op donkere meisjes valt? Een statement die voor haar zo normaal lijkt, en waarvoor bij mij om bevestiging wordt gezocht, laat mijn kaak hangen in ongeloof. In het moment gun ik mezelf het gemak, sta ik mezelf toe er geen discussie van te maken. Ik geef slechts met opgetrokken wenkbrauw aan dat ik zoek naar haar punt. Ik wentel in het comfort van het anti-conflict terwijl ik me schaam voor mijn tegoeddoening.  

 Claudia Rankine schreef in 2014 haar Citizen: An American Lyric,een dichtbundel zo rijk aan intertekstualiteit dat de lezer herkenning vindt in het vervreemdende. Ze benadert de ervaring van structureel racisme in de 21eeeuw en weet hiermee iedereen aan te spreken. Haar woorden bespelen mijn gedachten en ik weet dat deze zich tot mij richtten. 

The world out there insisting on this only half concerns you. What happens to you doesn’t belong to you, only half concerns you. It’s not yours. 
Not yours only. And still a world begins its furious erasure—
Who do you think you are, saying I to me?You nothing. You nobody. You.


De self-indulgencein mijn stilte is schrijnend. Er is niet veel mis met mijn ethisch navigatiesysteem, maar kennelijk wil ik de uitgestippelde route soms nog weleens laten voor wat het is. Grenzeloos verliefd op het anti-conflict maakt blind voor de revolutie die noodzakelijk is. Laten we ons tegoed doen aan verandering. <
 

 
Nick Cave
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 106e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp