Copy


"In the spring, at the end of the day, you should smell like dirt."


Margaret Atwood.

 FEMALE GAZE


Alles in de bloei, vogels die fluiten en verliefde stelletjes. De Lente. Een clichebeeld, waar we in deze rubriek ook de andere kant van laten zien. Oordeel zelf en bekijk het laatste in de street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 


Een nieuw seizoen. 
Een nieuw begin.
  #Amsterdamnoord #streetart  
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Lente.

Woman. 

Het gedreun van de wekker op rechts. Maandag. Ik moet eruit, maar het lijkt alsof ik met nog 1 been in de nacht sta. Sommige mensen klagen over de wissel van de klok vanwege het missen van dat ene uurtje slaap. Al betekent dat ene uur minder slaap, wel een uur meer van de dag. 

Fluitende vogels, bloemen in de knop en de heerlijke geur van de komst van de zomer. Dit betekent maar 1 ding: de lente. En waarom zou je daar niet een uur meer van willen genieten. We leven in een land met vier seizoenen met elk zijn eigen minpunten, maar ook zijn charmes. Van de herfstkleuren en de familiedagen in december tot de voorjaar en de warme zomerdagen. Nu zijn we op het punt, dat we net onze winterjassen hebben uitgedaan en de zomer al voelen aankomen.Juist dit seizoen laat ons realiseren wat we hebben en wat er aankomt. Of het nu in de symbolisatie van jonge lammetjes in de weide zit tot verliefde stelletjes op straat.

Clichebeelden, die we altijd gebruiken, maar niet voor niets. Want hoe fijn is het om stil te staan bij het begin van iets nieuws.

Dat frisse gevoel van het oude achter je te laten en het openstaan voor een nieuw begin. Dat gevoel voel je zodra die merel begint te fluiten en je de verse veldboeketten ruikt in de kiosk. Een gevoel wat steeds sterker wordt naarmate we de zomer induiken. Geef mij dat uurtje minder maar aangezien ik weet wat we er voor terug gaan krijgen. Een uur minder slapen doe ik vanaf 21 maart maar al te graag.<
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Astrid Vos werd ooit ontdekt op Instagram en staat nu bekend als 1 van de grote illustrators tijdens verschillende fashionshows over de hele wereld.
Grootheden als Marc Jacobs, Moschino, Marc Jacobs tot Jill Sander zijn fan van dit Nederlandse talent! Volg haar op Insta via @astridxvos, en je kan trouwens ook tekeningen bij haar bestellen!
COLUMN | @HETEMARCO & de lente


Graspollen, hooikoorts, de stinkende lucht die koeien met zich meebrengen nu ze weer naar buiten mogen. Met andere woorden het meest sexy seizoen van het jaar. Nee, zonder pollen, eehhh dollen. Ik hou van de lente. De zon doet de winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnen. Men kijkt weer blij, draagt meer kleur en ook de parkjes staan in volle bloei.

Oftewel het jachtseizoen is geopend. Maar net als dat er iets mis is met de lente dit jaar, want waar de fuck blijft ze, heb ik het gevoel dat er ook iets mis is met mij. Ik heb ineens enorme last van nesteldrang.

In mijn geval is dat nogal een ding. Liever oppervlakkig en snel was altijd het motto. Sorry wat was je naam? Ik zit in de bloei van mijn leven. Het is lente. Maar nu ineens niet. Ik heb zin om te hokken. Te nestelen. Ik ben al een hond aan het uitzoeken voor als het moment daar is.

Probleem alleen is: mijn focus ligt totaal ergens anders. Tijd in daten steken doe ik dan ook niet. Maar ja, een man op de bank en waar ik samen mee kan koken gaat er dan natuurlijk ook niet komen. Tinder, Grindr, de hele ratteplan verwijderd. Want ik ken mezelf als ik dronken ben en met het weer dat mooier wordt zijn drie feestjes op één avond ineens weer een optie. Goed, waar ga ik die vent dan vinden? En eigenlijk een ieder die kans maakt op de prijs, ja ik zie mezelf gewoon even als een lot uit de loterij. Het is lente, mensen zijn vrolijk en ik word vrolijk van mezelf in de lente. En een hunk op mn witte paard. Hihi seksgrapje.

Goed, ik leg me er maar bij neer / straks misschien wel in een parkje met vlinders om me heen en in mijn buik. Zul je net zien dat het gras dan ineens weer groener is aan de andere kant.<

 
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  zevenzeventigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp