Copy
12 september 2017 | Editie 48 | Geheim

“I take pleasure in my transformations. I look quiet and consistent, but few know how many women there are in me.”

- Anais Nin 
 

FEMALE GAZE


Kijk iets verder dan je normaal doet. En ontdek de geheimen om je heen. Die je direct kan zien als je beter oplet! In deze rubriek laten wij ze je zien. En volgende keer kijk je ook misschien eens verder.

 
LOTTE, DE SERIEWOORDENAARTittygirl Lotte den Toonder laat haar visie op de wereld zien dmv kleine geheimen in de alledaagse dingen.
Lotte

De seriewoordenaar- 'Geheim'
Lotte Dale
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Geheim.
 

Woman. 

Wat denk je? Wat voel je? Wat heb je gezien? Wil je het me vertellen? Durf je het hardop te zeggen? Of blijft het jouw geheim? En voor hoelang?

Iedereen heeft zijn geheimen, maar er komt een moment dat ze ooit vertelt worden. Alleen wanneer is dat? En aan wie?
Het enge en onzekere is, dat je dit niet altijd zelf kan bepalen. We zijn non- stop in ons leven bezig met het ontrafelen van geheimen. Geheimen zijn onze diepst bewaarde schatten.Waar willen we naartoe? Wie zijn we? En kunnen we dat nog veranderen?

Een geheim kan soms goed zijn. Maar soms ook niet. Het liefst zou je sommige geheimen diep weg willen stoppen, zodat je er nooit aan hoeft te denken. Nooit naar om hoeft te kijken. En nooit mee geconfronteerd hoeft te worden. Alleen waarom ben je daar bang voor? Bang voor een geheim dat van jouzelf is? 

Je kan niet in de glazenbol kijken, maar ooit word je ermee geconfronteerd. Alleen je kan niet altijd bepalen wanneer dat is. Zorg daarom dat je je geheimen niet te diep wegstopt. Zodat je altijd bij je geheimen kan. En je zelf kan bepalen wanneer je ze deelt en met wie.
Want soms kunnen geheimen ook juist mooie schatten zijn ipv lijken in de kast. Dus niet bang zijn om soms die deur van die kast even open te gooien.
FEMALE GAZE

Knibbel. Knabbel. Knuisje.

#streetart #Amsterdamwest
By Tittygirl Fannie van Holsteijn <3
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Anne Bosveld en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Vera Dilrukshi, Raymond van Mil, Lotte den Toonder, Zowi Vermeire, Gerdien van Halteren en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze achtenenveertigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp