Copy

"Some of my happiest moments have been dancing."

-  Claire Danes

Lotte's beelden
Deze vrouw legt dingen en mensen op een manier vast, die je laten verwonderen over de wereld om ons heen. Lotte Dale verblijdt ons en jullie iedere week met een prachtige foto in onze nieuwsbrief! Deze week haar beeldende interpretatie van het thema: moment.
#INSTAGIRLS
Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek, #INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest creatieve onlinepiraten.
 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Moment.

Woman. 


Momentje. Even. Een momentje. Ik sluit mijn ogen en probeer dat moment vast te houden. Dat ene moment. Ik voel de zon op mijn gezicht en ik luister naar het vrolijke gekras van de
krekels, terwijl ik de geur van houtskool opsnuif. Ik ben meteen even weg.

Het grappige is alleen, dat ik nu niet denk aan alle dingen, die ik nu nog moet doen. Zoals al mijn mail nog beantwoorden, inkopen voor vanavond doen, nog langs die ene vriendin. Nee. Ik dwaal af, maar tegelijkertijd blijf ik erin. Ik denk gewoon echt aan niks en tegelijkertijd voel, ruik en hoor ik alles in dit moment.

Op de een of andere manier lukt het me beter om van moment naar moment te leven aan een Frans idyllisch blauw zeetje dan op een Amsterdams balkon. Daar heb ik die momenten van rust en realisatie ook hoor, maar dan zijn ze gewoon wat vluchtiger of zoek ik ze dwangmatig op. Dan zit ik vervolgens op een yogamat in een hoog tempo ademhalingsoefeningen te doen alsof mijn leven ervan afhangt. En eerlijk gezegd, voelt dat soms zo. Daar lijken momentjes soms zelfs als iets wat niet mag. Ik moet toch al mijn tijd gebruiken om die geweldige ambitieuze Randstad creatieveling te zijn? Want als ik in een moment blijf dan mis ik alles,toch? Alleen als ik niet zo’n momentje heb dan mis ik het ook! Juist dan mis ik die momenten, die überhaupt dat creatieve proces op gang brengen. 
Ik open mijn ogen en snuif nog eens goed de geur op. De geur van dit heerlijke moment. Op naar de volgende of het nu op een Frans strand is of op een balkon naast een bamboeplant in West.<

 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

 

het account @joannathangiah is meer dan alleen kunst, het is bijna een platform! Zo kan je er volgens het account terecht voor alles rondom feminist art trash, brown, queer, fat & mentally ill en kan je haar ook maar beter niet volgen als je dat allemaal niet aankan. Een uitgesproken en kleurrijke kunstenaar, die met haar teksten en illustraties inspireert om jezelf te zijn of om jezelf te ontdekken.< 
#FEMALEGAZE

Voor 6,50 heb ik een momentje voor mezelf gekocht.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  achtenentachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp