Copy

"I'm kind of proud of myself. I've been able to keep a certain grace about me, even in the times of disgrace and craziness."

- Pamela Anderson

#INSTAGIRLS 
Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek, # INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest  creatieve onlinepiraten!
LOTTE'S BEELDEN
Onze fotograaf Lotte Dale laat je van de foto afknallen. In haar beelden is en blijft gekte het mooiste wat er is.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Gekkigheid.

Woman. 

Wat heerlijk, dat jij altijd zo lekker jezelf bent. Echt heerlijk gek!” Een quote van een collega tijdens gaypride afgelopen weekend na het zien van mijn volledig beglitterde hoofd en wilde gedans. “Thanks!" Hmm ik weet niet of dit een compliment, een constatering of geen van beide. Ik zie het maar als het eerste.

Na het horen van deze "Lekker gek”, associeer ik me met dat lieve gezellige vrouwtje in de bus, volledig gekleed in het rood met rood kapsel en zwarte pluk, met je tante die ineens dronken wild danst op de verjaardag van je pa of het spontaan zetten van een piercing tijdens de normale zaterdagavond.

En wat mijn gevoel daarbij is? Geen idee eigenlijk. Ik constateer, dat het opvallend is of zoals men blijkbaar liever zegt: gek. Alleen wat het verder zegt? Geen idee! Het is gewoon zo. Het is anders dan anders en niet gemiddeld, maar ergens wil ik dat ook graag. Ik word liever gek genoemd, dan normaal. Sterker nog ik zou de titel ‘normaal’ het ergst vinden wat er is.

Daarom dans ik gek en gooi ik kilo’s glitter over me heen. Niet dat dat geforceerd is of opgezet, maar het voelt normaler dan het niet te doen.

Normaal is voor mij gek en gek is voor mij normaal. Al zou het ook wel eens leuk zijn als de hele bus vol zit met lieve gezellige vrouwtjes met rode haren en zwarte plukken.<
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

De Zweedse @AdelinaLirius staat bekend om haar speelse en kleurrijke tekeningen van dieren, planten en mensen. Als we door haar Instagram scrollen valt het op, dat de kunstenaar voor zowel kinderen en volwassenen aantrekkelijk is. Zo kan je op haar site ook kinderboeken aanschaffen, die ook voor de voorlezer leuk zijn om te lezen. Het account is kortom een echt Instagram sprookje! 


 
#FEMALEGAZE
 

Ik ben niet een aardbei en ook niet een tomaat.

Ben ik dan een aardmaat of soms een tombei?

Maar dat bestaat niet.

Besta ik dan ook niet?

Als ik geen van beide ben?
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  vijfennegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp