Copy

"Every December, I host a tree-trimming party. I serve chili with cornbread and lots of good wine. It's a wonderful party, and it shows how much adults like to play."


- Maya Angelou

 
TITTY TALKS

We zijn los met onze Titty Talks. Evenementen waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen! Een middag vol geweldige sprekers, kunst en andere inspiratie. Op as 22 dec van 17:00-19:00 geven we samen met BUMBLE onze volgende interactieve talk en deze keer over mode. Een prachtige sessie met inspirerende vrouwen Graziella Ferraro, Nina de Wit en het collectief Emporium of Wonders. Want welke statement kan je met mode maken? En welke historie zit er aan sommige vintage items in je eigen kast?
Kom langs en praat mee! Meer info zie je onderaan deze nieuwsbrief!


Wil je verder meedenken, meedoen, meepraten? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com.

FEEST

Het thema van deze week. Kerstballen, Oud&Nieuw plannen, goede voornemens of een sappige oliebol. Een maand waarin alles draait om feest, maar ook vaak over de evaluatie op bepaalde dingen in je leven. Dat kan een prachtige reflectie zijn, maar het kan ook soms een zwaar en beladen gevoel geven om daarover na te denken. Wat is de betekenis va de maand december voor jou? Laat het ons weten in een DM op onze Instagram @thetittymag of via thetittymag@gmail.com. We praten namelijk graag met je verder.
Liefs,

TheTitty.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan haar vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com. Ontmoet haar ook aanstaande zaterdag 22 december tijdens onze Titty Talk over fashion!
 
Woman. 

"Mijn agenda zit helemaal vol!", "Nee oprecht laten we het in januari doen!", "Het nieuwe jaar heb ik weer alle tijd!" De standaard antwoorden van meeste vrienden, collega's of familie. We schuiven het allemaal lekker op naar volgend jaar. December is niets voor niets de drukste maand van het jaar.
December is een heerlijk  herhalend cliché en er volgens alles en iedereen om samen te zijn, te reflecteren op afgelopen jaar en vooruit te blikken. Overal word je er ook op gewezen. Of het nu de krant is die maar al te graag wil terugblikken naar 2018, tot de honderden borrels om samen 'lekker' af te sluiten. Dan heb je nog familiediners en kerstontbijtjes bij vrienden. Klinkt als ontzettend oer- Hollands gezellig. Maar is dat nou eigenlijk wel echt zo?


Natuurlijk verheug ik me ook als een gek op Mariah C die non- stop te horen is in elke winkel. Of kijk ik uit naar marathon kerstfilms op Netflix of hysterische kerstborrels. Want de maand december moet en zal de meest geweldige afsluitende maand van het afgelopen jaar zijn! We willen allemaal een heerlijke kerst, een geweldig oudjaar en een heerlijk nieuwjaar. We willen terugblikken op de mooie dingen van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de geweldige dingen van de volgende. En dat zal ons lukken ook! Dus we zijn overal bij, we plaatsen non- stop gezellige foto's op onze Instagram!

Alleen hoe zit het met die andere kant? Wat zijn eigenlijk die mindere momenten van 2018? Of de ontzettende bergen die je met moeite zal moeten beklimmen in 2019? Ga eens bij jezelf na. Durf je dat? Want een jaar heeft alles. Mindere en mooie momenten, maar dat maakt het ook juist zo mooi.  Want ja cliché misschien, maar genieten doe je pas beter en intenser als je ook de mindere momenten kent. En natuurlijk is dat makkelijk praten als je daar niet in zit. Maar misschien helpt het om daar voor uit te komen naar elkaar. Zodat je weet dat je niet de enige bent. Want juist een feestmaand als december kan verrekte eenzaam zijn. En om er nog een cliché in te gooien, die echt waar is: Samen ben je oprecht nooit alleen. Weet dat! <3 
TITTY'S MARIJE

Marije is een van de laatste toevoegingen aan ons Titty Team en zal je verblijden met haar kunstblik op de wereld. Deze keer een prachtige foto van een prachtig werk, wat hopelijk ook jou zal inspireren, want er is al zo veel moois gewoon om je heen te vinden!

"Dit pracht stuk vond ik in de Freeman's Alley in New York. Ik word zo blij van het feit, dat er plekken zijn op de wereld waar Street- Art gewoon wordt toegestaan. Een gepolijste stad heeft geen hart. Zolang de straatkunst met liefde en talent tot stand komt is het echt een verrijking en geeft het karakter en kleur."


 


Meer zien van Titty's Marije zien? Check de insta van @marije.boomsma!
TITTY TEXTING
In Titty Texting bespreken Nine en Cath weer het thema van deze week! En natuurlijk gaat het er deze keer ook weer hysterisch aantoe heen over de app.. Want is de maand december wel echt zo feestelijk?
TITTY TALKS COMING UP!!
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Thorn/ Roos, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Nine Balk, Sam van der Plas, Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 114e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp