Copy

"Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay."

- Malala Yousafzai
 

#FEMALEGAZE
In deze rubriek tonen we je street- art van over de hele wereld. Deze keer een gevonden schat uit Amsterdam, die je vast en zeker herkent! Want aan dat duo verandert niks.
COLUMN SASKIASOE
Onze Tittygirl SaskiaSoe kijkt vooruit en heeft een tip voor alle Lowlandsgangers van dit jaar!
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Wat nu?

Woman. 

Ehhh ja.  En nu? Ik sta midden in een weiland op een fietspad met een scooter die niet wil starten. Bezweet en licht gehaast probeer ik er nog wat leven in te krijgen met in de hoop, dat ik mijn eetafspraak ga redden. Ik trap mezelf kapot op de quickstart en draai ongeveer 100 keer mijn sleutel om. Wat een relaxte en rustige avond zou worden, is ineens veranderd in een avond vol gehaast. En dat laatste daar staat niemand op te wachten. Juist dat, dat iets kan veranderen van een blij en relaxt moment naar een vol gehaast en negativiteit is iets wat ik meestal probeer te voorkomen.

Maar juist bij de dingen waar je geen controle over hebt, lukt dat gewoon simpelweg niet. En dan. Juist dan.Is die overgang het grootst. Dan verander ik van de meest relaxte en coole persoon in 1 vol stress met okselzweet.  Hoe ik die persoon kan voorkomen? Geen idee.Ik hoopte, dat ik het nu zou weten terwijl ik in dit weiland sta.

Ik staar om mee heen en zie niks. Of naja niks. Ik zie paarden, een ezeltje. En een prachtige lucht. Ik ruik de zomer, voel een koel briesje op deze zomer avond. En dan. Juist dan besef ik het me. Soms moet je even niet denken aan wat de gevolgen van iets zijn. OF het nu positief of negatief is. Laat het even. En laat jezelf even in het moment. Dan komt het ‘wat nu?’ Later wel.<

 
COLUMN by SaskiaSoe: WATNU

Je doet je best. Je steekt je nek uit, je doet wat er van je verwacht wordt, je doet soms zelfs een beetje meer. Natuurlijk maak je soms een fout, maar die steken haal je bij de volgende lus weer op. En toch wil het soms zo lopen dat je weg wordt gestuurd. Of jij kiest ervoor om weg te gaan. Weg bij je liefde, je leven of je onderhoud. Wat moet je dan?
 
Dan stap je ineens binnen in de great wide open. Want de wereld die je dan binnentreedt ligt ineens weer wagenwijd aan je voeten. De vangrails langs de weg die je tot voor kort trouw bewandelde behoeden je niet meer van afdwalen, maar beperken je ook niet langer in je keuzes. Wat je dan ‘moet,’ is natuurlijk uitzoeken wat je wil.

Die moet boort mijn zelfvertrouwen steevast de grond in, maar toch voel ik het als zodanig. Een gedwongen keuze, die je per direct moet kunnen verantwoorden. Tuurlijk moet je wel iets hebben om van te leven, en tuurlijk moet je wel de belangrijke relaties in je leven onderhouden.

Maar je màg ook weer iets nieuws. Daar moet ik mezelf toch vaak aan herinneren. Misschien blokten die vangrails het zicht wel en helemaal niet meer welke andere mogelijkheden in de verte voor me klaarlagen. Ik ben blij dat wat er achter me ligt nu voorbij is en ik ben toe aan het volgende. En wat dat is hou ik nog even spannend voor mezelf. Een klein dal van het overweldigende watnu? ligt inmiddels alweer achter me en ik zie uit naar het datnu.   
                                                 
Daarentegen is het voor alle LL18’ers onder ons nog een beetje de vraag wanneer zij het dal van brakheid en weemoed naar het afgelopen weekend kunnen ontstijgen, en hen raad ik dan ook vooral aan om het kaartje voor 2019 alvast te boeken. Want wanneer je vooruitkijkt, raak je de horizon nooit kwijt. <

 

#FEMALEGAZE
 

Ik spring er in.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  zevennegentigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp