Copy

"You may write me down in history with your bitter, twisted lines. You may trod me in the very dirt, but still, like dust, I'll rise."
 

- Maya Angelou

LOTTE'S BEELDEN
Onze fotograaf Lotte Dale bewijst dat raven echt een leven is. Kijk hieronder naar een van de beelden, die Tittygirl Lotte heeft vastgelegd tijdens de ruige en mooie Amsterdamse nachten.
FEMALE GAZE
In deze rubriek tonen we je street- art van over de hele wereld. Een blik op de wereld en kunst om ons heen. Deze keer werk van de kunstenaar Laser in Amsterdam!
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur!
 

Woman. 

“We hebben toch samen 1 geschiedenis?”, de zin van Uberchauffeur Mo. Mo komt uit Egypte en woont al ruim 10 jaar in Amsterdam- Noord. Noord is zijn huis en volgens hem de plek, zegt hij lachend, waar hij alles heeft. Ik vraag hem naar zijn reden van vertrek uit Egypte.

Want waarom verliet hij dit gouden land met alle bijhorende mooie historie? En waarom trok hij al deze grenzen over op zoek naar een andere geschiedenis?

Ik praat met hem over de gigantische bouwwerken, de spannende geschiedenisverhalen, maar ook over zijn familie en vrienden. Hij vertelt, dat hij wegvluchtte vanwege alle onrust. De onrust, die hem liet vertrekken uit zijn oude thuis, maar ook hem bracht naar zijn nieuwe thuis.

Volgens Mo is Nederland een plek waar alles goed geregeld is en realiseert men dit hier te weinig. Ik knik, maar ben wel benieuwd of dit  zijn gemis wel kan compenseren.

Mo kijkt mij in de spiegel van zijn auto aan en zegt: “Natuurlijk. Maar nu is het zo. En wij moeten samen denken en voor zorgen, dat we allemaal de wereld verzorgen.”

Ik kijk uit het raam, en staar naar de wereld, mijn wereld. Wat voor mij nu zichtbaar en tastbaar is, mijn Amsterdam. En vraag me af of ik me net als Mo op een andere plek mijn wereld kan voorstellen. Kan ik mijn historie hier zien als onze historie ergens anders? Ik denk het wel, want grenzen zijn niet net tastbaar, die hebben we zelf gemaakt in ons hoofd. En dan kunnen we die ook in ons hoofd zelf afbreken.<
FEMALE GAZE

Ramen zijn ook muren.

Je kan er misschien wel doorheen kijken,

maar er zit nog steeds een afstand tussen.

 
Uit Amsterdam
#INSTAGIRLS
The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Heel Holland Bakt, maar dan net even anders. Namelijk met een maatschappelijk boodschap in felle glazuur. We hebben het over de kleurrijke en smakelijke Instagram- account van de Amerikaanse @thesweetfeminist. Op het account van de bakker staan foto's van taarten waarmee Becca belangrijke onderwerpen als immigratie, abortus en de Amerikaanse geschiedenis en dagelijkse politiek letterlijk en figuurlijk aansnijdt.

Kortom een volgtip op Instagram deze @thesweetfeminist. En please laat je inspireren en bak ook eens een maatschappelijk taartje. Of beter nog, laat het een opdracht zijn bij Heel Holland Bakt.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 107e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp