Copy


"I went through a phase where I loved tattoos, and I loved the feeling of getting tattooed."


Dakota Johnson.

 #INSTAGIRLS


Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek,
#INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest  creatieve onlinepiraten!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 

Joh.

Stel je niet aan.

Het is maar een fase.
 #Berlijn #streetart #Kreuzberg
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Fase.

Woman. 

Donderdag is het zover. Afscheidsspeeches, emotionele woorden en het inleveren van een laptop. Het einde van een fase. Het was bijzonder, soms moeilijk, soms spannend, soms lachen en ja ook soms huilen. Dat zijn nou fases, want die rollercoaster moet je nu eenmaal beleven. Ja de populaire woorden 'ups' en 'downs', maar hoe geweldig is het als je weet, dat je weer in dat karretje omhoog gaat? En hoe spannend is het als je in een vrije val zit?

Het leven bestaat uit fases, de ene minder leuk dan de ander. Maar je weet zeker, dat ze na elkaar komen. Momenteel zit ik aan het einde van een hele bijzondere fase. Een fase waarin ik mezelf beter heb leren kennen. Ik weet nu eindelijk wat mijn ambities zijn, hoe mijn liefdesleven ervoor staat en hoe groot mijn ware vriendenkring is. Ik weet wat ik wil en wat niet.

Het eindstation van al die fases blijft natuurlijk vaag, maar dat ik me in het diepe wil werpen, is nu helderder dan ooit. Ik weet in welke rollercoaster ik wil stappen, maar hoe die achtbaan gaat? Ik heb echt geen idee. 

Ik weet ook zeker, dat deze rollercoaster weer zal eindigen en dat ik in een nieuw karretjes moet stappen. Een karretjes met weer andere bijrijders, met andere loops, veel gelach en vast ook wat gegil. Zo gaat het nou eenmaal. Het einde van een fase bestaat, maar een uiteindelijke eindfase niet. Hopelijk krijg je wel een leuke foto mee als aandenken.<


 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

 

Haar teksten en tekeningen vertellen een duidelijke boodschap. De 18- jarige Florence Given snijdt maatschappelijke onderwerpen aan waar vrouwen elke dag mee te maken krijgen. Ze wil op deze manier mensen wakker schudden en vragen stellen bij de manier waarop men omgaat met racisme, discriminatie en de onderdrukking van bepaalde groepen.

De Engelse Florence wil met haar werk er uiteindelijk voor zorgen, dat er niks meer overblijft van de Male Gaze (de mannelijke waarmee hij de vrouw onderdanig maakt) en dat is een mooi streven. Volg haar op Instagram via @florence_photo!<

 

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  zesentachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp