Copy

"Don't pay any attention to what they write about you. Just measure it in inches."

-  Andy Warhol

Lotte's beelden
Deze vrouw legt dingen en mensen op een manier vast, die je laten verwonderen over de wereld om ons heen. Lotte Dale verblijdt ons en jullie iedere week met een prachtige foto in onze nieuwsbrief! Deze week haar beeldende interpretatie van het thema: moment.
#INSTAGIRLS
Wie is de future op Instagram? Wij laten je het zien in onze eigen online kunstrubriek, #INSTAGIRLS. Onze selectie van de meest creatieve onlinepiraten.
 
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Aandacht.

Woman. 

"Ja zij daar. Die houdt zo veel van aandacht!"
Ik kijk mee met de blik van mijn vriendin en zie daar een flamboyante meid staan. Een prachtig geklede vrouw met vuurrode lippen.
Mijn vriendin praat door over dit meisje en haar Instagramgebruik. "Ze post non- stop dingen! En ja ik denk echt, dat ze te veel bezig is met sport en voeding.Zo obsessief!!!  EN OMG, heb je die selfies gezien. Echt zo nep!"
Ik laat mijn vriendin doorpraten, maar eigenlijk snap ik niet wat ze hiermee bedoelt. Want zij sport toch ook obsessief en plaatst non-stop dingen? En hoezo is dit nep? Ik bedoel dat doen we tegenwoordig bijna allemaal. Het is niet alleen maar goed om in real- life je fantastisch te kleden of mega gezond te eten. Nee we moeten dit ook digitaal even delen. En sowieso, wat maakt dat uit?

We leven in een wereld, die draait om onszelf en is dat überhaupt iets nieuws? In de Griekse Oudheid bestond al het verhaal van Narcissus, die verliefd werd op zijn eigen spiegelbeeld. En moeten we dat niet allemaal een beetje zijn? Ik bedoel Narcissus bleef erin, maar soms een beetje meer je Kim Kardashian zou misschien wel wat zijn. Deze selfiequeen geniet van aandacht en heeft een hele carrière hieromheen gebouwd. Een carrière die draait om haar zelfbeeld en het lijkt alsof ze die helemaal heeft geaccepteerd. Natuurlijk praat ik het niet goed, dat ze veelvoudig gebruik maakt van cosmetische hulpmiddelen, maar de manier waarop ze haar uiterlijk viert daar valt wel wat voor te zeggen. We kunnen het allemaal nep noemen, maar uiteindelijk heeft iedereen een andere interpretatie van wat hij of zij ziet. Dus uiteindelijk moet het toch juist draaien om jouw eigen beeld. Want dat is het allerbelangrijkste van allemaal!

Ik staar weer naar het meisje en zie haar uitgebreid een selfie maken. Lippen getuit, haar over 1 schouder en de perfecte hoek. Waarom ook niet? <
COLUMN LIZETTE: "Fuck de maatschappij met zijn standaarden!"

Als een boom in het bos omvalt, maar er is niemand om het te horen, maakt ‘ie dan geluid? Als erkent dat ik ben wie ik ben, ben ik dan wel ik?

Ik zou heel graag willen claimen dat ik geen aandacht, geen erkenning van anderen nodig heb en ik prijs iedereen die echt volgens die instelling leeft. Maar ik geloof ook dat er meer mensen zijn die zeggen dat het ze geen reet uitmaakt wat de rest van ze vindt, dan mensen die dit echt vinden. Daar ben ik vast. Dit alleen in.

 

Het is namelijk zo makkelijk om te roepen dat het niet boeit, dat je doet wat je wil, fuck de maatschappij met z’n standaarden. We zijn namelijk gewoon kudde diertjes en om erbij te horen wil je wel zeker weten dat je eruit ziet en je gedraagt conform de norm. Dat kan niet zonder aandacht, want aandacht genereert erkenning. Of juist niet maar dan weet je in ieder geval hoe je je het beste kunt aanpassen.


Aandachtstrekker is geen positief woord. Dat is slecht. Terwijl het ergens ook zo natuurlijk is om een beetje aandacht te willen, alleen al voor die bevestiging dat je het goed doet. Dat je niet hoeft te twijfelen over je positie, je handelen. Mensen die veel aandacht willen en het ook krijgen lijken vaak heel zelfverzekerd, heel overtuigd terwijl zij dus juist de erkenning zoeken bij anderen. Dat is natuurlijk niet 100% de waarheid want dat verschilt van mens tot mens. Maar het is wel zo dat een beetje aandacht willen, van een iemand of de hele wereld misschien helemaal zo slecht nog niet is, maar gewoon de aard van het beestje.<
#FEMALEGAZE

Ik schreeuw er echt om.
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  negenentachtigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp