Copy

"I've been giving back since I was a teen, handing out turkeys at Thanksgiving and handing out toys at toys drives for Christmas. It's very important to give back as a youth. It's as simple as helping an old lady across the street or giving up your seat on the bus for someone who is pregnant."

- Queen Latifah

 
TITTY TALKS

We zijn los met onze Titty Talks. Evenementen waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen! Een middag vol geweldige sprekers, kunst en andere inspiratie. Afgelopen 22 dec van 17:00-19:00 gaven we samen met BUMBLE onze volgende interactieve talk en deze keer over mode. Een prachtige sessie met inspirerende vrouwen Graziella Ferraro, Nina de Wit en het collectief Emporium of Wonders. We spraken over welke statement koe met mode kan maken en over mooie thema's als duurzaamheid, bodylove en de historie. De foto's zijn snel online en natuurlijk de bekendmaking van ons volgende event eind januari!

Wil je verder meedenken, meedoen, meepraten? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com.

KERST

Het thema van deze week. KERST. Misschien vier je het. Misschien ook niet. Maar dat het niet te missen is, dat is zeker. Van WHAM! op de radio tot kerstreclames van Jumbo. Het staat voor samen zijn met familie of vrienden en natuurlijk voor eten. Maar wat is het voor jou?  Laat het ons weten in een DM op onze Instagram @thetittymag of via thetittymag@gmail.com. We praten namelijk graag met je verder.
Liefs,

TheTitty.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan haar vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com
 
Woman. 

"Kerst met de Fam.. kerst met de fam gezellig"... Zangeres Merol's lied is voor mij een en al herkenning. Van munt plukken tot het checken van het rendier. Ik ben volgens mij niet de enige aangezien ongeveer iedereen het liedjes van Merol luidkeels meeblert op een gemiddelde kerstborrel van werk. Allemaal worden we gelukkig van Merol, Home Alone, Love Actually, Wham!, Mariah C, Lichtjes van de Bijenkorf... Ja ik kan nog wel even doorgaan. Of heb jij al de volgende duizend synoniemen voor kerst bedacht die hierop kunnen volgen? Voor mij is dat het kerstdiner bij mijn ouders inclusief kerstboom, Christmas crackers en noten kraken met mijn oma's.

Daarnaast staat kerst voor ons allemaal voor eten met vrienden, drinken met familie of andersom. En zelfs voor de mensen die niet kerst vieren is het een tweetal dagen vol Netflix& chill. De wereld lijkt dan even om ons heen op pauze te staan. Niemand mailt je met zakenmailtjes  Geen irritante telefoontjes over facturen. We zijn allemaal binnen aan het klooien. Of hoogstens buiten wat wandelingen aan het maken, een woningboulevard bezoeken, naar een museum of de film. "Als het maar iets samen doen is",  zoals mijn moeder graag herhaalt tijdens het kerstontbijt. "Dat is toch typisch kerst?" 

Ja dat is het, maar hoe zit het eigenlijk voor dat deel van de mensen die niet samen iets kan doen? Misschien wel wil, maar alleen zit of denkt alleen te zitten? Dan denk je ook bij Love Actually, Wham!, Mariah C of de lichtjes van de Bijenkorf aan kerst. Maar dan staat kerst niet voor samen iets doen. Maar voor alleen. En dat hoeft toch niet? Zo las ik de mooiste tweet van  ondernemer Ron Simpson. (FYI ik ben een twitter- spion dus slechts passief lezer op twitter, tenzij er iets mis is met T- mobile thuisinternet) Hij gooide een oproep eruit voor iedereen die zich eenzaam voelde, of alleen om mee te eten. En ja een vreemd iemand schoof aan en de avond was prachtig. En hoe mooi en hoe tof is het als je dat samenzijn kan uitbreiden zoals Ron en zijn familie hebben gedaan! Dat je samen bent met kerst met iedereen die dat wil maar niet altijd maar kan. Dat is pas echt samen zijn.  En dan zijn Wham en Mariah gewoon een leuk extraatje!
COLUMN DE MOESJES

Lisa en ik zijn een ééneiige tweeling. En ééneiige tweelingen kleden zich tegelijk om. Althans, dat is bij ons het geval. Overigens wonen wij niet in hetzelfde huis.  Maar dat terzijde. Wij douchen namelijk wel bijna altijd samen. Niet samen-samen. Dit is namelijk geen scène uit je favoriete Youpornfilmpske. 

Maar ik wijd uit. Het was namelijk een doodnormale zaterdagmiddag: Lies en ik kleedde ons met veel bombarie aan. Wij vinden het namelijk leuk om elkaar te vermaken met acrobatische dansjes die thuishoren in het circus Renz. Met soms wat blauwe plekken en schaafwonden als gevolg. 

Ik, de kleinere van de twee, was mijzelf aan het insmeren met kokosolie. Nogmaals: dit is geen X-rated short story. Plotseling verscheen er een geniepig lachje op het gezicht van Lisa: "Iemand heeft nu ook een dikke poenie", gniffelde ze. 

Chrisje keek alsof ze op kerstavond aan het afrekenen was en de caissière zei: Sorry, u heeft te weinig saldo op uw bankrekening! Waarop Lisa met een big smile antwoordde: "Ja, Chrisje. Dat is geen belediging. Dit is juist een compliment!"

Ik, Lisa, die al jaren de Euroknallers, Jonagolds en Berliner bollen adoreert en vertegenwoordigd, probeerde Chrisje ervan te overtuigen dat het net zo'n meevaller is als het krijgen van een grotere cupmaat. Chrisje keek een klein beetje beduusd: "Is dit nou een dolk in mijn rollade rug. Of moet ik nou een vreugde split doen?!"

Lisa keek nog steeds trots als een moeder die haar dochter voor het eerst ziet rijden zonder zijwieltjes. En speechte: "Kleine, een pondje meer om de flamoes, is hetzelfde als slagroom op een tompoes. Het geeft het toetje net wat meer smaak!" 

Dat wil niet zeggen dat de dunnere varianten smakeloos zijn. Maar dat wij vrouwen ons niet hoeven te stressen om die 77-gangen diners tijdens de feestdagen. Dus voor alle dames die zich zorgen maken om een poentje meer: bestel nog maar een zak oliebollen. En kom maar door met die Feliz NaviBerlinerbol!


Meer zien van Titty's De Moesjes? Check de insta van @eenmoesje!
INSTA GIRLS
The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

"Words mean nothing!" De tekst op de pagina van het account @uselesstreasures. De illustraties zijn vaak gemaakt in bonte en opvallende kleuren. De tekeningen representeren  voorwerpen uit het dagelijks leven, die totaal veranderd zijn naar het surreële droombeeld van Useless Treasures.

 Neem even een kijkje in deze unieke Instagram sprookjes wereld!

 
TITTY TALK X BUMBLE EEN GROOT SUCCES!

Foto's volgens snel op www.thetittymag.com!
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Thorn/ Roos, Samya Hafsaoui, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Nine Balk, Sam van der Plas, Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 115e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp