Copy


"I know who I am. I am not perfect. I'm not the most beautiful woman in the world. But I'm one of them."Mary J. Blidge.

 FEMALE GAZE


We hebben zo veel mooie dingen in de wereld, maar ook zo veel lelijke dingen om eens heen. Maar is dat lelijke echt zo lelijk? En dat mooie echt zo mooi? Bekijk het in de street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte door haar camera!
FEMALE GAZE
 


Hap, slik, weg die wereld.
  #Rotterdam #streetart  
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Wereld.

Woman. 

We lopen erop. We leven erop. We doen er alles op. De wereld. De wereld die we mooier maken, maar ook kapot maken. We lezen nieuwsberichten over verschrikkelijke oorlogen, of zien beelden van natuurrampen. Maar we lezen ook berichten van geboortes. Of we zien foto's van geliefde en gelukkige vrienden.

Onze wereld is vol van tegenstellingen. Want ons leven is vol van tegenstellingen. De leuke en de minder leuke berichten lees je elke dag op je Facebooktijd-lijn of zie je in je eigen Instagramfeed. Wij leven in die wereld. Wij beleven die wereld. Alleen moeten we niet vergeten dat die wereld ook moet leven.

Aangezien wij maar een fractie van tijd op die wereld aanwezig zijn naast alle flora en fauna die er al is. We lijken soms niet te realiseren dat er na onze fractie van tijd nog vele anderen zullen volgen. En wij niet het enige op die wereld zijn.

Er zullen nog natuurrampen volgen en oorlogen, maar ook geboortes en wereldwonderen. Alleen moeten wij ervoor zorgen, dat juist die laatste berichten ook te horen zullen zijn. Of zulke beelden te zien zullen zijn. Van minder leuke tot hele leuke beelden en berichten. Het liefst alleen maar die leuke. Maar als we die momenten al kunnen beleven dan hebben we al heel wat.<
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female!  De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Deze week de Aziatische artiest Pigo Lin (@pigolin).  Het soft erotische gekleurde werk van deze kunstenaar werpt een ironische en ironische blik op de vrouw en de seksualiteit in het dagelijks leven.
COLUMN | Tittygirl Lizette
Ik zou graag willen dat alle mensen op de wereld voor een jaar ergens anders gingen wonen. En niet van Bodegraven naar Alphen aan de Rijn, maar meer van Dallas naar Kopenhagen en van Moskou naar Sydney. Van Schimmelkutteveen naar Damascus en dan nog een keertje vragen of het nou echt zo'n goed idee is als we hier in Nederland lekker iedereen gaan terug sturen naar 'z'n eigen land'.

Als je naar onze aardbol kijkt, dan is dat eigenlijk zo iets raars. 'Je eigen land'. We zijn een bolletje zwevend in een eindeloosheid die we niet kunnen bevatten. We denken dat we bijzonder zijn, de enige, de slimste in de wijde omgeving. Maar ondertussen helpen we onze leefomgeving keihard naar de klote, want global warming is a hoax. 
Image: Toiletpaper Magazine
Ik zou zo graag iedereen op een aard een rondje langs de continenten laten maken. Zodat het langzaam inzinkt dat we allemaal helemaal niet zo anders zijn. Dat we allemaal hetzelfde willen. Een fijn huis met een warm bed, een inkomen zodat we ons zelf en onze dierbaren kunnen voeden en kleden, fijne vrienden om ons heen waarmee we schaterlachen om domme grappen. 

Maar dat kun je je pas beseffen als je het even niet hebt. Als je uitstap op een andere plek op deze wereld, waar je nog even niemand kent. Niet weet waar je hoofd die nacht zal rusten. En weet je, al die dingen die zo belangrijk leken, zoals hoe mooi je huis is, hoe succesvol je vrienden zijn, of je eten wel paleo is, maakt ineens geen reet meer uit. 

We moeten allemaal de wereld zien, want alleen dan snappen we onze plaats. <
Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  vijfenzeventigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp