Copy

"When you have balance in your life, work becomes an entirely different experience. There is a passion that moves you to a whole new level of fulfillment and gratitude, and that's when you can do your best... for yourself and for others."


- Cara Delevigne

TITTY EVENTS
Het is zover... We gaan vanaf einde dit jaar los met onze Titty Events. Evenementen waarin we kunst en empowerment naar je toebrengen!  Aka een middag vol geweldige sprekers, gesprekken en andere inspiratie. Wil je meedenken? Mail ons dan naar thetittymag@gmail.com!
FEMALE GAZE
In deze rubriek tonen we je street- art van over de hele wereld. Een blik op de wereld en kunst om ons heen. Deze keer een mooi werkje van een anonieme Street- artist gemaakt op Brick Lane in Londen. Als je weet van wie het werk is of heb je zelf een mooi wek gespot, let us know via thetittymag@gmail.com.
Lotte Dale 
Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Lotte staat om haar prachtige beelden uit de uitgaanswereld en is een Titty van het eerste uur! Je kan haar vinden via Instagram (@lottedale) of via lottedale.tumblr.com.
 

Woman. 

"Het nieuws maakt mij altijd zo ongelukkig. Ik lees het niet meer. Ik kijk liever naar de toekomst. Weg met al die berichten vol erge tradities, lastige geschiedenis en pijnlijke herinneringen. Iets wat we nostalgie willen noemen."

Ik luister naar de woorden van mijn bezorgde vriendin terwijl ik mijn zwarte bak cafeïne leeg nip. Ze gaat door met haar bezorgdheid uitspreken:" We moeten over naar iets nieuws. Een blanco blad. Een frisse start. Want met nieuwe dingen is iedereen het eens en ontstaan er geen discussies. Dan hoeven we elkaar niet te confronteren met iets wat we liever niet meer willen zien of horen."

Ik vraag het me af, want werkt het echt zo? Sluit jij je ogen en oren voor al dat nieuws om je heen? Je kan toch niet zomaar de voorgeschiedenis uitwissen? Natuurlijk kan je vandaag de dag in 2018 in een enigszins moderne wereld proberen om te ontkennen. Alleen dat gaat je uiteindelijk niet lukken. Juist door onze historie zijn we wie we nu zijn. En zijn we hierdoor wie we willen of juist niet willen zijn.

En dat kan uiteraard anders. We kunnen breken met het verleden. Maar wel door te accepteren dat het er was. We kunnen het met sommige tradities niet eens zijn, maar met ontkenning kan je niet begrijpen waardoor de situatie is zoals die nu is. Dus ja, de situatie Trump, de eiergooiers in Eindhoven of een aangespoelde walvis vol plastic. Dat zijn de resultaten van iets wat daar aan vooraf ging. En dat. moeten we begrijpen voordat we in bezit zijn van een blanco blad, een frisse start of iets nieuws. En ook die zal vol mooie maar ook lastige momenten worden. <
COLUMN| SASKIASOE

An organic egg soars through the sky
Past the lined-up uniforms and their
Impregnable reflective neon that 
Left an opening for this strike.
Jerry Afriyie looks ahead 
While the missile is moving back.
 
Collision in three, two, one.
 
An organic egg explodes upon impact 
On Jerry Afriyie’s left side 
and the yolk 
trickles 
down.
The yellow spoils of the organic golden age
Marks the spot of Jerry Afriyie’s beating heart.
Dutch pioneers settle stifled in their defective Stints
And keep quiet in December because innovation sells better in January.
But they do buy organic eggs.<
 
 

Meer zien van onze Titty columnist Saskiasoe? Ga dan naar haar Instagram, @saskia_soe.
By Kevin van Aelst
FEMALE GAZE
It's a new me.

Je kan er wel een laagje opsmeren of een kleurtje op gooien.

Maar het blijft altijd the same you.

 
ONZE EERSTE TITTY TALK WAS EEN FEIT| Een first date met 40 feministen!

 

We vinden het als TheTittyMag ontzettend belangrijk om online en offline een springplank te zijn voor creatief talent, dat op zijn of haar eigen manier bezig is met empowerment, inclusiviteit en feminisme. Daarom zullen we naast al onze online bezigheden ook druk bezig zijn met mooie offline momenten te creëren.

Afgelopen zondag was onze eerste Titty Talk in het Amsterdam Museum! Waarbij de tentoonstelling 1001vrouwen in de 20e eeuw een belangrijke inspiratiebron van deze middag was. Veel dank aan het museum en alle feministen, die openhartig en krachtig hebben gesproken over hun rolmodellen. 

Er zullen nog vele Titty Talks volgen vol creatieve lezingen en workshops. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan
In voor de nieuwsbrief via www.thetittymag.com!

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dalel, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze 110e editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2018 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp