Copy


"Don't waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window- or break down a door."


Brooke Shields.

 FEMALE GAZE

Raak even helemaal in extase door onze street art- rubriek, de Female Gaze!
BEELD VAN ONZE TITTYGIRL EN FOTOGRAAF LOTTE DALE

Lotte Dale is onze Titty fotograaf. Elke week sieren haar beelden onze nieuwsbrief. Bekijk de wereld van onze Lotte!
FEMALE GAZE
 


Ik word liever niet opgehaald uit de ballenbak. #Londen #streetart  #shoreditch
Lotte Dale

Elke week een ander thema, elke week een nieuwe foto van onze TittyMag, Fotograaf Lotte Dale. Deze week het thema: Extase.

Woman. 


Herhaling. De herhaling van dreunen en dezelfde beat. De herhaling dreunt door mijn hele lichaam van mijn voeten naar mijn hoofd. Ik open mijn ogen en zie de dansende bezwete lijven om me heen. Ik laat me meevoeren op die herhalende hypnotiserende tonen. De muziek sleept me mee verder de nacht in. Ik draai non- stop in rondjes en beweeg mijn heupen keer op keer dezelfde kanten op.

Het lijkt alsof ik mezelf in een extase begeef. Ik ben gehypnotiseerd door de herhaling. De herhaling van extase. Diezelfde extase brengt me verder dan het nu.

Even sta ik niet meer in die club op vrijdagnacht in de hoofdstad. Even ben ik niet meer die 28- jarige met een huurhuis en zonder een vast contract. Nee even ben ik gewoon helemaal weg. Ik laat de muziek me verder meenemen.

Ik draai nog meer rondjes en gooi mijn armen omhoog. Het dansen laat me alles vergeten en me tegelijkertijd realiseren waar ik ben. Ik ben aan het geniet in dezelfde herhaling als keer op keer terugkerende muziekdreun.
Ik kan mezelf even helemaal loslaten.

Al mijn twijfels zijn weg, mijn knagende gedachten zijn niet meer aanwezig en mijn onzekerheden zijn nergens meer te bekennen. Ik ben betoverd. Betoverd door mezelf.<

 
#INSTAGIRLS

The future is female on Instagram, maar niet alleen female! De grootste en meest creatieve powerpeople online, geselecteerd door @thetittymag!

Ben Evans is een illustrator uit Brooklyn en staat op Instagram ookwel bekend als @benisright. Hij beeldt het liefst af wat we doen wanneer we alleen zijn. Zo zien we zijn figuren drugs gebruiken, erotische bladen bekijken of zich volproppen met eten. De New Yorkse artiest wijst ons op een humorvolle manier op herkenbare trekjes! Volg @benisright voor meer!
COLUMN SaskiaSoe | Extase
 

Het leven is ritmisch. Wekker, douchen, eten, werken, eten. Bam, bam, bam. Slapen en weer door. Dezelfde verhalen van dezelfde mensen opnieuw en opnieuw. Hoe hou je toch dat tempo vol? Waarom zouden we deze marathon uitdansen? Dat zit ‘m soms in de kleinste dingen. De momenten dat je een ruk achter je navel voelt, omdat je de lucht inschiet van geluk. Je hart slaat een maat over en het gebrek aan zuurstof brengt je in een tintelende toestand. Op dat moment resoneer je met alles om je heen en tril je mee op een extatische golf die tot in je tenen doorwerkt.          

Maar hoe bereik je die hoogten? Een goede pil op dat zonnige festival met de leukste mensen om je heen ligt voor de hand. Een geile pot seks misschien nog meer. Maar soms zit het ‘m in meer aardse zaken. Het klinkt cliché, maar hard werken kan soms zo’n intense beloning te weeg brengen. Het moment dat je je beseft dat je een bepaald obstakel, waar je enorm tegen opzag, zonder problemen overwonnen hebt. Dat je terug kan kijken op een periode waarin je je hebt ingezet voor een doel, wellicht met spanning of het wel zou lukken, en dat je persoonlijke groei je op een silver platterduidelijk wordt gemaakt. De opluchting in combinatie met onvervalste trots op je eigen kunnen nemen je mee in vogelvlucht en ineens rijs je uit boven de onzinnigheden van het bestaan. Voor dit gevoel doe je het.                                     

Of de eerste keer in het seizoen dat de zon schijnt wanneer je vertrekt, en ze nog wat stralen voor je bewaard heeft bij thuiskomt. De fietstocht door de stad gaat sneller, je bent in tune met de rest van het verkeer. Armen, kuiten, schouders en decolletés verschijnen aan alle kanten vanuit de winterse krochten van de coltrui en ook de zonnebril is weer afgestoft – de energie begint weer door je aderen te stromen. Om 17u komen de appjes van vrienden of we nog even gauw het terras op duiken. Het pulseren van je telefoon valt samen met de komst van je lokaal gebrouwen lentebock en vrouw, wat is het weer lekker.      

En dan nog die keer dat we langs de gracht wandelden. Op weg naar ons eerste huisje. Ik liep er weer eens licht bij en ook jij had het geluk in je pas. Stil waren we, maar zo blij en je pakte spontaan m’n hand. Zonder iets te zeggen liepen we door, maar vol van geluk lopen we nog, samen in de maat.< 

 

 

Iedere week The Tittymag in je mailbox? Dat kan! Meld je aan op thetittymag.com. Heb je op- en aanmerkingen, ideeën, inspiratie en wil je graag bijdragen aan The Tittymag? Mail ons dan op thetittymag@gmail.com. 

Deze nieuwsbrief is samengesteld door Cathelijne Blok, Lotte Dale, Marleen Staal, Fannie van Holsteijn, Saskia Soelaksana, Marco Visscher en Lizette Pellikaan. We willen Olivier van Kuyen, Raymond van Mil, Sam van der Plas,  Lotte den Toonder,  en Tim Hofman duizend maal danken voor hun hulp om deze  negenenzeventigste editie zo awesome te maken. 
 
Copyright © 2017 TheTittyMag, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed at thetittymag.com

Our mailing address is:
TheTittyMag
Jan van galenstraat 95
Amsterdam, 1056 BJ
Netherlands


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TheTittyMag · jan van galenstraat 95-2 · Amsterdam, MA 1056 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp