Copy
vakantielodge rietreiger in Grou Friesland

Over spechten, samenwerkingen en spiegels…

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de Rietreiger en wat er veranderd is om u een nóg comfortabelere vakantie in Friesland aan te bieden.

De boekingen komen binnen en daar zijn we best wel trots op. We zijn immers nog maar net begonnen op de ‘vakantiehuizen markt’. De bekendheid moeten we nog opbouwen door ervaring, blijven verbeteren en marketing aanpak.
De ene keer gaat ons dat wat makkelijker af dan de andere keer ;).

Benieuwd naar onze aanpak en de aanpassingen? We vertellen erover in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier gewenst en graag tot ziens in de Rietreiger!

Janny & Ivo

Leuke samenwerking met ondernemers in Grou

We hebben aan ondernemers in Grou en ons netwerk gevraagd of we een samenwerking met hun konden aangaan in de vorm van waardebonnen voor onze gasten en om bekendheid te genereren voor hun onderneming.

En daar is met veel enthousiasme op gereageerd!

‘Win - Win’ waardebonnen

Inmiddels hebben we nu een aantal Rietreiger waardebonnen mogen ontwerpen die u aantreft bij aankomst in de Rietreiger. Deze bonnen kunt u tijdens het verblijf inwisselen bij een aantal horecazaken en winkels in Grou. Het gaat dan om een korting of iets extra’s, bijvoorbeeld een gratis kopje koffie of thee voor iedereen na een diner.

Sloep Huren Grou biedt onze gasten tot wel 20% korting aan op de huur van een elektrische sloep! Deze bon mailen we u voorafgaand aan uw verblijf zodat u tijdig een sloep met korting kunt reserveren.

Een win-win situatie denken we: leuk voor u en goed voor de middenstand.

#supportthelocals

wat is er te doen in Grou

Spiegeltje, spiegeltje…

Faciliteiten

Een prachtige spiegel hangt er in beide badkamers. Met dimbare verlichting en spiegelverwarming.

Maar…de led-icoontjes op de spiegel, die geven licht. Oók wanneer de verwarming en het licht van de spiegel uitgeschakeld zijn.
Dat was niet logisch en ook niet fijn, want het licht scheen - door de matglazen schuifdeur - ‘s nachts de slaapkamers binnen.

Er is nu een extra draadloze schakelaar toegevoegd achter beide spiegels, zodat nu met een wandschakelaar de spiegels volledig uitgeschakeld kunnen worden. Dat zal de nachtrust ten goede komen!

Scherven brengen geluk… toch?

De installatie van de draadloze ontvangers achter de spiegels ging helaas niet helemaal zonder slag of stoot. De spiegels bleken ook vastgekit te zijn aan de wand. Door wat wrikken kwamen ze wel los, maar ééntje helaas in duizenden glassplinters.

Inmiddels is alles weer hersteld. De schakelaars doen hun werk en de nieuwe spiegel hangt er alsof er niets is gebeurd!

Spechten en bamboe rondom de sauna

Sauna bij De Rietreiger

Eind 2021 is de privé buitensauna achter de vakantiewoning geplaatst. De buitenkant is qua afwerking afgestemd op de vakantielodge: zwarte betimmering met een wit boeiboord.
Het enige verschil is dat de sauna geheel is opgebouwd uit hout en dat de buitenzijde van de vakantielodge bestaat uit composiet rabatdelen.
Een goede match én een goede keus blijkt achteraf!

Spechten op bezoek

De sauna stond nog geen twee weken en we troffen tijdens ons controlerondje in Grou een heel vervelende verrassing aan: meneer en/of mevrouw Specht had de sauna buitenwand aan alle vier de zijden zorgvuldig voorzien van gaten.

Nog niet eerder had de saunabouwer iets dergelijks meegemaakt. Toch hoorden we dat er op meerdere plekken op Yn’e Lijte schade was ontstaan door spechten, met name in zwart houten buitenwanden van woningen.

We hebben de schade zelf gerepareerd met 2 componenten vuller, zwart gebeitst en twee metalen nepspechten op de sauna gemonteerd. Ook bungelt er ter afschrikking een metalen uil in de boom ernaast.

Tot nu toe lijkt dit te werken. Houden zo!

Bamboeplanten voor nog meer privacy in de winter

Afgelopen najaar hebben we in de achtertuin 20 bamboeplanten geplaatst.
Volgens de bamboekweker is het een niet-woekerende soort. Toch hebben we wat afschermranden in de grond rond de bamboe geplaatst. De tuin moet immers niet kleiner worden, wel intiemer. Met name in de winter, wanneer de struiken en bomen hun blad verloren hebben.

Nu moeten de bamboes nog even flink de hoogte in gaan groeien!

Blij met de positieve reacties, ook op de sauna.

Tarieven sauna arrangement
Zoek & Boek

Volg Rietreiger ook op social media: