Copy
 
Hvad skal vi?

Tag sammen med Filosoffen på dannelsesrejse og få hele Bibelen gennemgået på en uge.
Vi tager Bibelen ud af hænderne på kirken og sætter den tilbage på hylden under Eksistens. Det gør vi ved at læse Bibelen psykologisk og eksistensfilosofisk, dvs. ikke som noget, der engang foregik i Galilæa, men som noget, der foregår hele tiden og handler om det indre livs store dramaer.
Du skal ikke lave lektier, men bare støve din gamle Bibel af og tage den med. For den bliver så vedkommende, som du aldrig troede, at den skulle blive.
- Og ind i mellem får du rigeligt med tid til at vandre, bade eller bare være alene.


Ugeprogram 

Læs mere her: Hvordan læser vi Bibelen

 
 
Hvor skal vi hen?
Vi tager til den frodige portugisiske ø Madeira i Atlanterhavet, hvor du kan vandre og slappe af i den lange middagspause eller på hviledagen.
 
Vi skal på Hotel Baia Azul, et 4-stjernet hotel med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Hotellet ligger få minutters gang fra strande og ca. 2,5 km fra centrum af hovedbyen Funchal. Omkring hotellet findes et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.
 
Dannelsesrejser
Dannelsesrejser er en serie af rejser, hvor vi tager ud i verden og lader os belære om den store sammenhænge af de bedste undervisere. På hver rejse får du overblik over et stort felt. Alle tiders tanker, alle tiders krige, alle tiders myter, alle tiders videnskab, alle tiders kunst…
 
På den næste dannelsesrejse til januar tager vi til Madeira i Atlanterhavet og får overblik over hele Bibelen på en uge.
 
Vi tager ud for at vende hjem som berigede mennesker med et verdensbillede, der hænger sammen. Vi skal på dannelsesrejse – og du skal med. Det bliver alle tiders.
 
Dine undervisere
Anders
Fogh Jensen
Kursusleder: Anders Fogh Jensen, forfatter, dramatiker og selvstændig filosof 
www.filosoffen.dk
Anders vil på kurset være den, der sætter rammen og supplerer de to undervisere, der vil stå få den egentlige undervisning
Asger
Johansen 
Asger Johansen er mag.art i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet på en afhandling om Bibelen. Siden 2008 har han været tilknyttet reklamebureauet Advance som konceptudvikler for LEGO med særligt fokus på storytelling. Asger er partner og spiludvikler i Plotmaker Games og har siden sin magisterafhandling beskæftiget sig med Bibelen som litteratur og psykologi. 
 
Ulrik
Houlind Rasmussen 
Ulrik Houlind Rasmussen er cand.mag. og Ph.D. i religionsfilosofi fra Københavns Universitet. Til daglig er han lektor i videnskabsteori, etik og metode på Professionshøjskolen Metropol og underviser i idéhistorie på Københavns Universitet. Han er i færd med at tage en uddannelses som psykoterapeut og har i en årrække beskæftiget sig med forholdet mellem psykologi og religion, herunder ikke mindst transpersonlig psykologi.
 
 
TILMELD DIG NU

Bibelen på en uge

Madeira


6.-13. januar 2018
 
Læs mere www.dannelsesrejser.dk
BESTIL REJSE
Del
Tweet
Videresend
Copyright © 2017 Filosoffen, All rights reserved.