Copy
 
Filosoffen har fået et nyhedsbrev
 
Nedenfor kan du blandt andet læse om, hvad der rører sig i filosof Anders Fogh Jensens arbejde, læse en tekst om skabelse, få kendskab til kommende arrangementer og blive inspireret til at gå i teatret, tage på kursus eller at stikke af til Paris for at blive klogere på Kierkegaard og kærligheden.
Anders Fogh Jensen er blevet husfilosof ved Husets Teater og deltog d. 30. oktober i arrangementet Chefens bord, hvor han diskuterede skabelsesmyternes betydning for os i dag med teaterchef Jens Albinus. Som husfilosof har Anders Fogh Jensen bidraget med bagtanker til Albinus' stykke SKABELSEN, der spiller nu. I de næste fire år skal husfilosoffen hjælpe teatret med tankegods og opsætninger.
Læs Anders Fogh Jensens programtekst til SKABELSEN.                    
Lyt til Anders Fogh Jensen og Jens Albinus' dialog om SKABELSEN. 

Personligt og professionelt udbytte
 

På kurset lærer du både hvordan du kan omsætte bogens ideer til din egen livsførelse, og hvorledes du kan støtte dine klienter i at stå fast i et liv, som opleves hektisk og stressende.

Der vil på kurset blive trukket på forskellige filosofiske retninger, og vi 
vil arbejde med det at leve med den pris, det eventuelt måtte koste at stå fast, f.eks. at både du og dine klienter kan få en fornemmelse af at stå stille, være gammeldags eller bliver overhalet, også selv om det måske ikke er tilfældet.

Kursusinformation
Tilmelding til kursus
Her kan du se og høre et par af de radio- og TV-udsendelser, som Anders Fogh Jensen har deltaget i for nyligt. Lyt til P1 programmet Debatten om åndløsheden i samtiden eller se DRs udsendelser om parforhold og skilsmisse. Du kan se flere medieindslag her.
Se DRs udsendelser om parforhold og skilsmisse, hvor Anders Fogh Jensen udtaler sig om det moderne parforholds kår i tiden. 
Lyt til P1 Debat om åndløsheden i samtiden og hør Anders Fogh Jensen forklare, hvad Hegel mente med åndens tab.
Her kan du se et lille udpluk af kommende arrangementer. Tag til Paris og lær om Kierkegaards relevans i dag, besøg Gl. Holtegård og hør om døden eller deltag i Nikolaj Kunsthals arrangement om skilsmisse og kærlighedsritualer. For andre spændende arrangementer se her.
D. 3. november kan du i Maison du Danemark i Paris høre Anders Fogh Jensen diskutere Kierkegaards relevans i dag med forfatter Claude Pujade-Renaud i forbindelse med udgivelsen af bogen 'Tout dort paisiblement sauf l'amour', som omhandler Kierkegaards komplicerede kærlighedsforhold til Regine Olsen. Læs mere her.
D. 23. november diskuterer Anders Fogh Jensen kærligheden og ægteskabet anno 2016 med præst Anna Mejlhede og antropolog Cecilie Rubow i forbindelse med Nikolaj Kunsthals udstilling Lost love, som behandler temaet om ægteskab og skilsmisse. Læs mere her.
D. 2. november fortæller Anders Fogh Jensen om døden i et filosofisk og idéhistorisk perspektiv i dialog med instruktør og dramatiker Abelone Koppel, hvorunder de f. eks. vil diskutere hvorfor døden er så tabuiseret et emne. Læs mere her. 
                       Du modtager dette nyhedsbrev, da du før har vist interesse for Anders Fogh Jensens arbejde eller har tilmeldt dig nyhedsbrevet
 
Email Marketing Powered by Mailchimp