Copy
D.25. februar tager Anders Fogh Jensens tanker om projektsamfundet en ny form. Filosoffen debuterer nemlig som forfatter til et helt dramatisk værk, hvor du kan opleve projektsamfundet udspille sig. DE DANSER ALENE er en forestilling om det moderne projektmenneske i de uendelige muligheders manege, hvor midlertidighed, ad-hoc løsninger og halve aftaler er implicit men gældende dagsorden. Kravene til mennesket i projektsamfundet er mange – og is i maven er en dyd. Kom ind i hovedpersonen Katrines liv og oplev, hvad de vilkår, der er vores alles vilkår, gør ved hende – og hvad det gør ved dig.
DE DANSER ALENE opsættes af Mammutteatret. Medvirkende: Katrine Greis-Rosenthal, Thue Ersted Rasmussen, Tina Gylling Mortensen, og Henrik Birch.
Instruktion og scenografi: Egill Pállson. DE DANSER ALENE har premiere d.25. februar på Rialtoteatret i København. 
Læs mere her      

Book et foredrag om projektsamfundet og bliv klogere på din tid. Få svar på, hvordan det kom dertil, at der kom projekter alle vegne, hvordan spillet fungerer, og hvad det gør ved os

Book foredrag
Læs mere
Her kan du læse et par interviews om den ændrede aftalestruktur i projektsamfundet, halve aftaler og aflysningspraksis.. Du kan se flere medieindslag her. 
 
Læs  Politikens interview med Anders Fogh Jensen om opkomsten af de moderne flydende aftalestrukturer og lær mere om den historiske baggrund for, hvorfor nutidens mennesker er mere styret af lyst end af pligt i forhold til pleje af de sociale bånd.       
Læs  ALT for damernes interview med  Anders Fogh Jensen om overvejelserne over nutidens aftalekultur. Hvorfor bliver det sværere og sværere for moderne mennesker at holde sine aftaler? 
I denne måned kan opleve skabelsen af et kunstværk og blive klogere på begrebet tilfældighed. For andre spændende arrangementer se her.
Det bliver både hyggeligt og oplysende, når KØS (Køge) inviterer til en eftermiddag i tilfældighedens tegn på lørdag d.28. februar. Anders Fogh Jensen vil holde tale om begrebet tilfældighed i forbindelse med skabelsen af et bronzestøbt kunstværk. Den internationalt anerkendte kunstnergruppe A Kassen vil skabe det spektakulære kunstværk ved at hælde flydende bronze i Køge Havn og igangsætte kunstværkets tilfældige udvikling. Arrangementet begynder kl. 14 på KØS med Anders Fogh Jensens tale og tilhørende suppespisning, hvorefter der bliver gået fakkeloptog mod Køge Havn, hvor man kan se det flydende bronze lyse op i det mørke havnevand  Læs mere her. 
Hvordan er det at få en kampseddel når man spiller fodbold? Hvordan er det at være til session? Her er et foredrag til jer om udvælgelse og censur. Om gerne at ville udvælges, om ikke at ville udvælges, om at blive valgt til og om ikke at blive udvalgt. Vi har jo alle prøvet det.
Filosoffen Anders Fogh Jensen taler om udvælgelse og censur og besvarer spørgsmålet om, hvad det vil sige som art, folk, individ eller idé at være udvalgt og bedømt.
                       Du modtager dette nyhedsbrev, da du før har vist interesse for Anders Fogh Jensens arbejde eller har tilmeldt dig nyhedsbrevet
 
Email Marketing Powered by Mailchimp