Copy

DE DANSER ALENE - PREMIERE 

Et lærestykke af filosoffen Anders Fogh Jensen i samarbejde med Mammutteateret

Rialtoteateret, 25. februar - 25. marts

 







 










 
Filosoffen udtaler:
”Hvis træthed var spørgsmålet ville søvnen være svaret. Men hvad ville spørgsmålet være, hvis gråden var svaret? Og hvor går man hen, når man end ikke kan græde?
Man går til komi-tragedie på Rialtoteatret, hvor kompagniet Mammutteateret har opsat mit første hele stykke – vores stykke – De danser alene, med ishavets mester,
 Egill Pállson som instruktør. Den viser livet i projektsamfundet.
For mig er det utroligt livsbekræftende at arbejde med så professionelle mennesker, der forstår at iscenesætte og spille den nuværende tilstand, der betinger vores tilstand, med både humor og indlevelse.
At de negative attituder og kritikken er forsvundet betyder jo ikke, at mennesker ikke bliver revet fra hinanden. Heller ikke, at man ikke har sjove og spændende projekter, mens det sker.”
Se traileren til stykket.



 
Lær om dansens historie på 1 minut.


 
 Få begrebs-definitionerne på projekt, netværk, engagement og midlertidighed.
Politiken 
P1 Eftermidadg 

Medvirkende: Katrine Greis Rosenthal, Thue Ersted Rasmussen, Tina Gylling            Mortensen og Henrik Birch. 
Instruktion og scenografi: Egill Pállson.

TID: 25.februar – 25.marts 2017
STED: Rialto:Teatret, Smallegade 2, Frederiksberg

 

Fra programmet:
”Det er ikke alle samfundsindretninger, der er gode for mennesket. Alt imens vi gør vores bedste for at begå os, kan vi tømme hinanden og ødelægge os selv. Derfor blev man i 60erne og 70erne optagede af at frigøre sig fra fastlåste systemer i følelsernes navn. Frit at gøre det, man havde lyst til, var kommet i centrum… Man anede ikke, at det ville lande på en helt anden måde, nemlig som midlertidig og kortsigtet organisering, hvor aflysninger og dobbeltbookninger, halve aftaler og uophørlig cirkulation af tomme ja-tilkendegivelser blev den fleksible omgangsform. Det, jeg gerne vil vise med dette stykke, er, hvad det gør ved et menneske at leve i dette projektsamfund, der nok er frigjort fra de rigide systemers neuroser, men som nu er frisat til at svæve i mulighedernes tomhed. Det er et lærestykke, der peger på det spil, vi spiller med hinanden, alt imens vi prøver at få vores liv til at gå op. Hvordan vi styrker spillet snarere end hinanden, alt imens vi bare gør det, der virker fornuftigt i den konkrete situation, - fremmede som vi er hos os selv. ”
 
 
Bestil billet
Læs mere om forestillingen
Copyright © 2017 Filosoffen

Du får tilsendt dette nyhedsbrev, da du før har vist interesse for Anders Fogh Jensens arbejde eller har tilmeldt dig nyhedsbrevet
Opdater dine præferencer eller  afmeld dig nyhedsbrevet
Email Marketing Powered by Mailchimp