Copy
Forestillingen De danser alene, der var Anders Fogh Jensens dramatikerdebut, har fået fine anmeldelser hele vejen rundt. Den er næsten udsolgt, men du kan nå at se den indtil på lørdag. Billetter finder du her.
-Berlingske Tidende-
-Jyllands-Posten-
Kom i aften efter forestillingen, der spiller klokken 20.00 på Rialto:Teatret, og tal med skuespillerne og Anders Fogh Jensen om livet i projektsamfundet, om at spille De danser alene og om at skrive teater som filosof.  Læs mere og køb billet her.
Lyt til Anders Fogh Jensens overvejelser om begreberne broer og overgange, om det at være filosof, om melankoli, opera og om at danse alene i projektsamfundet. Overvejelserne tager form i filosoffens yndlingssamtalerum, nemlig bilen, og foregår i dialog med musiker Adam Simonsen på en køretur rundt i landet.
Du kan se flere medieindslag her. 
 
Anders Fogh Jensen gæster Den Kongelige Ballets Hübberiet til premiere d.25.marts og fortæller om, at alle civilisationer har forholdt sig til det farlige med frygt, men at det, der kendetegner vores civilisation, er, at den forholder sig til det farlige som risikabelt. Og det gør os mere angsthjemsøgte. Kom og hør hvorfor. Læs mere og bestil billet her. 
 
D. 31. marts kan du opleve filosof Anders Fogh Jensen i samtale med SMK's direktør Mikkel Bogh om romantikkens tanker, om splittelseserfaringer og om, hvorvidt  vores tid igen er romantisk. Du kan også få et crash-kursus i romantikkens kunst af kunstformidler Sarah Hansen eller gå gennem SMK's samling af dansk og nordisk kunst fra perioden til tonerne af Schubert og Carl Nielsen sunget af mezzo-sopran Kristin Mulders. Arrangementet er gratis og du kan læse mere her. 
                       Du modtager dette nyhedsbrev, da du før har vist interesse for Anders Fogh Jensens arbejde eller har tilmeldt dig nyhedsbrevet
 
Email Marketing Powered by Mailchimp