Copy 
Filosoffen er blevet forstander på Vestjyllands Højskole.

Her kan du høre, hvad han tænker om højskolen og vil gøre, og hvordan du kommer med til velkomstreception helt mod vest. 
Du kan også her finde de seneste af filosoffens podcasts.

 

 
Vestjyllands Højskole er en højskole med stort H uden linjer og med almendannelsen og udtrykket som centrum. Den er selvforsynende med energi, har egen vindmølle og jordvarme og er aller fremmest indenfor permakultur. Men det er frem for alt udtrykket, håndens, fodens, kroppens dannelse og samspillet med naturen, der er i centrum.
Læs om, hvad et langt kursus indeholder: Studietur, fordybelse, fællesskab og massevis af spændende fag indenfor fem overordnede temaer - Scenekunst, jord til bord, kunst og kunsthåndværk, musik og ordet. 

Gå på opdagelse i de korte kurser, der tilbyder fag som dans, fortælling, maleri, kokkeri, personlig udvikling, naturfag, jagt, vandring, udeliv, familiekurser og mange andre muligheder for kreativ udvikling og dannelse.

 
Højskolen er en helt speciel institution i samfundet og fremkalder det bedste i mennesket. Den er uvurderlig i forhold til dannelsen af unge mennesker, som skal finde fodfæste i livet, såvel som ældre, der får redskaber til fortsat at kortlægge verden samt får mulighed for at reflektere over, hvor de kom fra og hvor de skal hen. Gå på opdagelse i temaet 'dannelse' her.
 

 
Velkomstreception for forstander Anders Fogh Jensen: Vestjyllands Højskole har fået ny forstander.
Kom forbi og sig velkommen.
Fredag d.12. okt. 15.00 – 17.00
Vestjyllands Højskole,
Skraldhedevej 8, Ringkøbing

Tilmeld dig her.

 

 
 

 
GÅ TIL WWW.FILOSOFFEN.DK
Del
Tweet
Videresend


Opdater dine præferencer eller afmed dig nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp